Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκ στον Μπράλο: Πέθανε 36χρονος στον ύπνο του - Υποψίες για κορωνοϊό

Ασύλληπτη τραγωδία!

18 Σεπτεμβρίου 2020 09:46
Σοκ στον Μπράλο: Πέθανε 36χρονος στον ύπνο του - Υποψίες για κορωνοϊό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ στον Μπράλο από τον αιφνίδιο θάνατο ενός 36χρονου στον ύπνο του. Τον άτυχο άνδρα τον βρήκε στις 3:30 τα ξημερώματα της Παρασκευής (18/09) η μητέρα του, νεκρό στο κρεβάτι του και αμέσως ειδοποίησε το ΕΚΑΒ.

Του ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο εκλιπών, που ζούσε με τους γονείς του, με τους οποίους πηγαινοερχόταν στην Αθήνα, ήταν υπέρβαρος, ωστόσο το τελευταίο διάστημα είχε παρουσιάσει συμπτώματα που παραπέμπουν στην Covid-19. Συγκεκριμένα είχε πυρετό, δύσπνοια και διάρροιες και γι' αυτό το ΕΚΑΒ αντιμετώπισε το περιστατικό ως ύποπτο, λαμβάνοντας τα κατάλληλα μέτρα προστασίας.

Ειδοποιήθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Αμφίκλειας, όπως και η Σήμανση, που ομοίως έλαβαν τα απαραίτητα μέτρα αυτοπροστασίας. Απέκλεισαν οποιαδήποτε περίπτωση εγκληματικής πράξης, ωστόσο -όπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις- παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Επιπλέον, στη σορό θα γίνει εξέταση κορωνοϊού, λόγω των ύποπτων συμπτωμάτων. Την ίδια ώρα έντονη ανησυχία προκαλούν τα πάρα πολλά νέα κρούσματα στην Αττική.

Την προανάκριση έχει αναλάβει το ΑΤ Αμφίκλειας.

Κορωνοϊός: Τρεις νέοι θάνατοι στην Ελλάδα - Στους 328 το σύνολο

Τρεις ακόμη θάνατοι από κορωνοϊό υπήρξαν στην Ελλάδα το απόγευμα της Πέμπτης (17/9), με το σύνολο να φτάνει στους 328 και την τραγική λίστα να μεγαλώνει.

Το βράδυ της Πέμπτης ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε έναν ακόμη θάνατο, τον τρίτο μέσα σε λίγες ώρες.

Ο ασθενής, ηλικίας 63 ετών, νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ και κατέληξε στις 9.00 μ.μ. συνεπεία καρδιακής ανακοπής.

Ο πρώτος θάνατος που έγινε γνωστός - μετά την ημερήσια ανακοίνωση του ΕΟΔΥ - αφορούσε έναν 97χρονο, ο οποίος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Σωτηρία» και έπασχε από υποκείμενα νοσήματα.

Λίγη ώρα αργότερα, έγινε γνωστό ότι έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό και μια 89χρονη γυναίκα που επίσης νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Σωτηρία» και έπασχε από υποκείμενα νοσήματα.

Το απόγευμα της Πέμπτης, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε τον θάνατο εννέα ανθρώπων από τη νόσο Covid 19 στην Ελλάδα το προηγούμενο 24ωρο και 325 θανάτους συνολικά στη χώρα.

Μετά τους τρεις νέους θανάτους, ο συνολικός αριθμός των νεκρών από κορωνοϊό στην χώρα μας ανέρχεται σε 328.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share