Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τρομακτικό τροχαίο με 11 τραυματίες στην Αλεξανδρούπολη

Φορτηγό έπεσε από γέφυρα

16 Σεπτεμβρίου 2020 11:46
Τρομακτικό τροχαίο με 11 τραυματίες στην Αλεξανδρούπολη
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Τρομακτικό τροχαίο με 11 τραυματίες σημειώθηκε σήμερα στην περιοχή του οικισμού της Αγνάντιας του Δήμου Αλεξανδρούπολης. Ενώ, φονικό τροχαίο σημειώθηκε στην Πρέβεζα στην Εθνική Οδό για Ηγουμενίτσα στο ύψος της Καστροσυκιάς.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, Ιδιωτικής Χρήσης Φορτηγό αυτοκίνητο, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη μέσα σε ρέμα, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό 11 εκ των 17 επιβαινόντων στο όχημα, οι οποίοι φέρεται να είναι μετανάστες και πρόσφυγες.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, οι 11 μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και φέρουν τραύματα τα οποία δεν απειλούν τη ζωή τους.

Οικογενειακή τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρή η μητέρα, σε κρίσιμη κατάσταση ο πατέρας και τα τρία ανήλικα παιδιά τους

Σοκ στην τοπική κοινωνία της Νάξου έπειτα από ένα σοβαρό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στο νησί τα ξημερώματα της Κυριακής. Τροχαίο δυστύχημα με θύμα έναν 19χρονο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (13/09) και στην Άρτα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Naxos Press πρόκειται για μία οικογενειακή τραγωδία, καθώς νεκρή είναι η σύζυγος που βρίσκονταν στο πίσω κάθισμα του διαλυμένου αυτοκινήτου, ενώ τα υπόλοιπα τέσσερα μέλη (πατέρας και τρία ανήλικα παιδιά) μεταφέρθηκαν με ελικόπτερο τις πρώτες πρωινές ώρες σε Νοσοκομείο της Αθήνας, καθότι η κατάστασή τους είναι κρίσιμη. Μάλιστα, οι δύο εξ αυτών, ο πατέρας και το ένα ανήλικο κορίτσι φέρουν τα πιο βαριά τραύματα.

Το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 1.30 τα ξημερώματα στην επαρχιακή οδό Νάξου – Γλινάδου και στο ύψος των κεντρικών γραφείων της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο πατέρας (Αλβανικής καταγωγής η οικογένεια με πολλά χρόνια στη Νάξο και πρόσφατα ο σύζυγος λειτούργησε επιχείρηση στην Πάρο) είχε καταναλώσει σημαντική ποσότητα αλκοόλ, κατά την παρουσία του σε κατάστημα εστίασης στην πόλη της Νάξου, πριν ξεκινήσει να οδηγεί.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το αυτοκίνητο που κινούνταν προς το Γλινάδο, ξέφυγε από την πορεία του λόγω ταχύτητας, πέρασε στην αντίθετη πλευρά του δρόμου, χτύπησε πάνω σε δέντρο και στη συνέχεια εξοστρακίστηκε στην άλλη πλευρά, όπου και… σάρωσε τον πέτρινο τοίχο, που βρίσκεται η κεντρική είσοδος της ΕΑΣ Νάξου.

Χαρακτηριστικό είναι ότι χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για να απεγκλωβιστούν οι τραυματίες. Αυτό έγινε με τη παρουσία 5 στελεχών του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Νάξου και έχουν κοπεί οι πόρτες του αυτοκινήτου για την μεταφορά των τραυματικών με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο Νοσοκομείο της Νάξου.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share