Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στην Πατρών-Πύργου: Νεκρό βρέφος 16 μηνών σε τροχαίο

Θρήνος...

12 Σεπτεμβρίου 2020 23:20
Τραγωδία στην Πατρών-Πύργου: Νεκρό βρέφος 16 μηνών σε τροχαίο
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένα βρέφος μόλις δεκαέξι μηνών είναι ο τραγικός απολογισμός του σοβαρού τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε στο ύψος της διασταύρωσης των Λαστεΐκων. Ενώ, σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε και στη Γλυφάδα.

Στις εννέα περίπου δύο Ι.Χ. οχήματα κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες συγκρούστηκαν μετωπικά. Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε πατέρας, μητέρα και ένα βρέφος δεκαέξι μηνών, είχε κατεύθυνση από Πάτρα προς Πύργο και το δεύτερο στο οποίο επέβαινε ένας νεαρός είχε κατεύθυνση από Πύργο προς Πάτρα.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και τα δύο οχήματα έγιναν άμορφες μάζες σιδηρικών. Στο σημείο έφθασαν από την πρώτη στιγμή δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου για τον απεγκλωβισμό των τραυματιών, οι οποίοι και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας “Ανδρέας Παπανδρέου”.

Οι τρεις τραυματίες παραμένουν στο Νοσοκομείο του Πύργου χωρίς να έχουμε πλήρη εικόνα για την κατάσταση της υγείας τους. Δυνάμεις της αστυνομίας διενεργούν έρευνες για να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα.

Βαγγέλης Νοΐδης: Αυτός είναι ο Αστυνομικός της ΔΙΑΣ που σκοτώθηκε σε τροχαίο!

Τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του Βαγγέλη Νοΐδη, αστυνομικού της ομάδας ΔΙΑΣ που έχασε τη ζωή του σήμερα σε τροχαίο στον Άγιο Κοσμα εξέφρασε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha και τον Αντώνη Σρόιτερ ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Ειδικότερα αναφερόμενος στο τραγικό συμβάν έδωσε τα συλλυπητήρια του στη σύζυγο του 33χρονου αδικοχαμένου αστυνομικού, ο οποίος ήταν πατέρας ενός παιδιού. Παράλληλα αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του άλλου αστυνομικου που ήταν πάνω στη μοτοσυκλέτα της ΔΙΑΣ.

Όπως λένε αστυνομικές πηγές ο Βαγγελης Νοΐδης επρόκειτο για έναν αρκετά καλό αστυνομικό ο οποιος ήταν μαζί με τον νεαρό συνάδελφο του πάνω στη μοτοσυκλέτα της ΔΙΑΣ. Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί είχαν κληθεί για φωτιά κοντά στον Άγιο Κοσμά και έσπευσαν άμεσα στο σημείο.

Όλοι στην υπηρεσία του μιλούν για έναν εξαιρετικό αστυνομικό ο οποιος υπηρέτησε με ήθος και ήταν πιστός στις αξίες της ΕΛΑΣ. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει τον τρόπο με τον οποίο οι δυο άνδρες έπεσαν από τη μοτοσυκλέτα. Οι αστυνομικοί είχαν αναπτύξει ταχύτητα και έφταναν στο σημείο της φωτιας όταν ξαφνικά - και σύμφωνα με τις καταθέσεις των 2 αστυνομικων της ομάδας που τους ακολουθούσαν - ο οδηγός της μηχανής πάτησε απότομα φρένο, περίπου 40 μέτρα πριν τα σταματημένα οχήματα στο φανάρι, με αποτέλεσμα η υπηρεσιακή μοτοσικλέτα να βγει εκτός πορείας και να συρθεί στην άσφαλτο.

Όπως λένε πληροφορίες ο τραυματίας αστυνομικος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Ασκληπιείο νοσοκομείο της Βούλας με κρανιοεγκεφαλικές και θωρακικές κακώσεις και δίνει αυτή την ώρα τεράστια μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share