Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Άνδρας έπεσε από τον 4ο όροφο

Θρήνος...

12 Σεπτεμβρίου 2020 11:56
Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Άνδρας έπεσε από τον 4ο όροφο
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Τραγικό θάνατο βρήκε το πρωί του Σαββάτου ένας ηλικιωμένος στη Θεσσαλονίκη, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες βρέθηκε στο κενό από ταράτσα της πολυκατοικίας. Ενώ, σοκ επικρατεί και στον καλλιτεχνικό κόσμο μετά ον χαμό σπουδαίας Ελληνίδας ηθοποιού.

Σύμφωνα με το thestival.gr, ο 83χρονος έπεσε από τον 4ο όροφο στην περιοχή Βότση. Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του και η σορός μεταφέρθηκε στην ιατροδικαστική υπηρεσία.

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός 47χρονος εργάτης στο Μετρό

Τραγικό θάνατο βρήκε το μεσημέρι της Τετάρτης ένας 47χρονος εργάτης στον -υπό κατασκευή- σταθμό Αγία Σοφία του Μετρό στη Θεσσαλονίκη.

Ο άτυχος άντρας έπεσε από σκάλα ύψους περίπου τριών μέτρων και χτύπησε στο κεφάλι. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μία μοτοσικλέτα και ένα όχημα του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον άτυχο άνδρα σε πολύ βαριά κατάσταση, ενώ αργότερα κατέληξε. Επίσης, τραγωδία είχαμε και στη Ζάκυνθο με έναν 32χρονος εργάτη να απανθρακώνεται από καλώδιο υψηλής.

Τραγωδία στην Πέλλα - Σκοτώθηκε 10χρονο αγοράκι (video)

Το όχημα που οδηγούσε ο πατέρας του άτυχου παιδιού εξετράπη της πορείας του και ανετράπη με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 10χρονου, μια είδηση που έσκασε λίγες ώρες μετά τον θάνατο και ενός 13χρονου παιδιού.

Τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στο Ριζό Πέλλας, όταν 10χρονο αγοράκι καταπλακώθηκε από κλαρκ και σκοτώθηκε.

Σύμφωνα με την αστυνομία, περίπου στις 19.20 εχθές, το κλαρκ που οδηγούσε ο πατέρας του άτυχου παιδιού εξετράπη της πορείας του και ανετράπη για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο.

Αποτέλεσμα του τροχαίου ήταν να καταπλακωθεί το παιδί από το όχημα και να χάσει τη ζωή του.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr:

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share