Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ασύλληπτη η τραγωδία με τον 10χρονο στην Πέλλα: Η οικογένεια είχε χάσει και δεύτερο παιδί!

Τι να πει κανείς;

10 Σεπτεμβρίου 2020 08:14
Ασύλληπτη η τραγωδία με τον 10χρονο στην Πέλλα: Η οικογένεια είχε χάσει και δεύτερο παιδί!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ έχει προκαλέσει ο θάνατος από κλαρκ, το οποίο οδηγούσε ο πατέρας του, ενός 10χρονου αγοριού στην Πέλλα το απόγευμα της Τρίτης.

Το μοιραίο σκηνικό συνέβη στο Ριζό Σκύδρας. Τουλάχιστον 30 άτομα προσπάθησαν να απεγκλωβίσουν τον μικρό Βασίλη από το κλαρκ και να δώσουν κουράγιο στον πατέρα του. Κανείς δε μπορούσε να διανοηθεί τι είχε συμβεί, μόλις είχαν αγοράσει το κλαρκ για το φανοποιείο τους και ήθελαν να κάνουν μια βόλτα. Όταν το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Έδεσσας, ούτε οι μαλάξεις, ούτε και το χειρουργείο κατάφεραν να το κρατήσουν στη ζωή.

Είχαν χάσει και δεύτερο παιδάκι πριν λίγα χρόνια

Συγγενής του παιδιού αποκάλυψε στην Άννα Σταματιάδου και το κεντρικό δελτίο του Star, το τραγικό παιχνίδι που έπαιξε η μοίρα στην άτυχη οικογένεια, καθώς πριν λίγα χρόνια είχαν χάσει και δεύτερο παιδί τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια είχε χάσει και το δεύτερο παιδί τους πριν μερικά χρόνια. Ήταν επτά μηνών βρέφος όταν άφησε την τελευταία του πνοή από ιατρικό λάθος.

Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Σκύδρας.

Πέλλα: Νεκρός ένας 19χρονος μετά από τροχαίο!

Τραγικό θάνατο βρήκε στην άσφαλτο, ένας 19χρονος οδηγός οχήματος, στην επαρχιακή οδό Παλιου Μυλότοπου – Καρυώτισσας, στην Πέλλα.

Συγκεκριμένα, όχημα που οδηγούσε 19χρονος Έλληνας και επέβαινε ως συνοδηγός 18χρονος Έλληνας, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του από το τροχαίο, και να τραυματιστεί ο συνοδηγός του. Χθες, την ζώη του έχασε ακόμα ένας άντρα από σφοδρή σύγκρουση, από την οποία τραυματίες είναι το παιδί και η γυναίκα του.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Πέλλας.

Συναγερμός στο Ηράκλειο: Αυτοκίνητο παρέσυρε γυναίκα!

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στην πλατεία Σινάνη, όταν ένα αυτοκίνητο παρέσυρε 80χρονη γυναίκα. Ακόμη ένα σοβαρό τροχαίο είχε σημειωθεί στην Κοζάνη με αυτοκίνητο να παρασέρνει 11χρονο!

Το περιστατικό συνέβη πάνω στη διάβαση πεζών, όταν η ηλικιωμένη διέσχιζε τον δρόμο. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο που τη μετέφερε, σε καλή κατάσταση, στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share