Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε ο άντρας που απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει

Βρίσκοταν στην ταράτσα 5 ώρες

6 Σεπτεμβρίου 2020 19:20
Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε ο άντρας που απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει

Παραδόθηκε ο άντρας που απειλούσε να αυτοκτονήσει πέφτοντας από την ταράτσα 12οροφης πολυκατοικίας στην οδό Λαγκαδά, στην Θεσσαλονίκη. Ενώ βρισκόταν στην ταράτσα του κτιρίου για σχεδόν πέντε ώρες, παραδόθηκε στους διαπραγματευτές με τους οποίους μιλούσε.

Αυτήν την ώρα γίνεται προσαγωγή του στο οικείο αστυνομικό τμήμα για να γίνει καταρχάς εξακρίβωση των στοιχείων του χωρίς να είναι γνωστό μέχρι στιγμής εάν θα σχηματιστεί σε βάρος του κάποια δικογραφία.

Δείτε βίντεο από την προσαγωγή του:

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Άνδρας απειλεί να πέσει από ταράτσα 12όροφης πολυκατοικίας

Ένας ημίγυμνος άντρας απειλεί ότι θα πηδήξει στο κενό από την ταράτσα 12όροφης πολυκατοικίας στη Θεσσαλονίκη. Το περιστατικό είναι σε εξέλιξη στην οδό Λαγκαδά.

Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, καθώς και κλιμάκιο της Πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, ο άντρας κατάγεται από την Αλβανία. Δήλωσε στους αστυνομικούς ότι δεν έχει έγγραφα διαμονής στη χώρα, δεν έχει χρήματα και ζει σε παράγκα. Να σημειωθεί ότι πρόσφατα ένας άνδρας έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του, όταν κοίταζε το αυτοκίνητό του που ήταν παρκαρισμένο από κάτω.

Ανέφερε επίσης ότι ο γιος του υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία στον Έβρο. Δείτε βίντεο και φωτογραφίες του thestival από το σημείο:

Χαμόγελο του Παιδιού: Εξαφανίστηκε 13χρονος από τη Θεσσαλονίκη

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές, ενώ έχει ενεργοποιηθεί και το #missing alert από το Χαμόγελο του Παιδιού για την εξαφάνιση ενός 13χρονου αγοριού, του οποίου τα ίχνη χάθηκαν το Σάββατο στην Σταυρούπολη της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το "Χαμόγελο του Παιδιού" ο Νίκος αγνοείται από το απόγευμα του Σαββάτου. Το παιδί έχει ύψος 1.62 μ., είναι κανονικού βάρους, έχει καστανά μαλλιά και μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε ριγέ μαύρο-γκρι μπλούζα και μαύρα αθλητικά. Μαζί του έχει ένα μαύρο ποδήλατο με πράσινα γράμματα.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση "ο Νίκος έφυγε από το σπίτι σε ένταση".

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με "Το Χαμόγελο του Παιδιού" όλο το 24ωρο, στην "Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000" καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share