Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Τραγωδία στην Καρδίτσα: 61χρονος βρέθηκε νεκρός από φωτιά στο σπίτι του

Τι συνέβη;

4 Σεπτεμβρίου 2020 16:19
Τραγωδία στην Καρδίτσα: 61χρονος βρέθηκε νεκρός από φωτιά στο σπίτι του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τραγωδία σημειώθηκε στην Καρδίτσα, αφού 61χρονος βρέθηκε νεκρός από φωτιά στο σπίτι του, στην περιοχή του Κέδρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του KarditsaLive.Net η πυρκαγιά ξέσπασε από άγνωστη προς το παρόν αιτία στην διώροφη παλιά οικία που διέμενε ο 61χρονος, το μεσημέρι της Παρασκευής, ενώ πρόσφατα χαμός επικράτησε με αστυνομικό στην περιοχή.

Στο σημείο κλήθηκε από τους γείτονες του 61χρονου η Πυροσβεστική υπηρεσία, χωρίς ωστόσο να μπορέσουν να αποτρέψουν το κακό.

Η σορός του 61χρονου άνδρα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Καρδίτσας ενώ τη σχετική έρευνα για το συμβάν διενεργεί η Π.Υ. Καρδίτσας.

Σοκ στην Καρδίτσα: Νεκρός 41χρονος σε αρδευτικό κανάλι

Ένας άνδρας εντοπίστηκε το απόγευμα της Παρασκευής από τους πυροσβέστες της Π.Υ. Καρδίτσας και τους διασώστες της 8ης ΕΜΑΚ, ο οποίος ήταν δυστυχώς νεκρός.

Ο 41χρονος αθίγγανος αναζητούνταν από το μεσημέρι της Πέμπτης. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 41χρονος εντοπίστηκε σε αρδευτικό κανάλι περίπου 2,5 χιλιόμετρα μακρυά από το σημείο που είχαν βρεθεί τα ρούχα. Ο άτυχος άνδρας φαίνεται ότι έπεσε για να δροσιστεί.

Έχει παραγγελθεί νεκροψία - νεκροτομή και η αστυνομία διερευνά τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Ραγδαίες εξελίξεις με το νεκρό βρέφος στις Σέρρες - Σοκάρουν τα νέα στοιχεία (Video)

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με το νεκρό βρέφος που εντοπίστηκε σε αρδευτικό κανάλι στις Σέρρες. Δύο συγγενικά πρόσωπα του μόλις ενός έτους βρέφους που εντοπίστηκε νεκρό σε αρδευτικό κανάλι στην περιοχή της Ηράκλειας Σερρών και μία ανήλικη συνελήφθησαν από την Αστυνομία.

Σύμφωνα με το GRtimes, συνελήφθησαν για το αδίκημα της έκθεσης ανηλίκου ο παππούς και ο θείος του άτυχου βρέφους καθώς και μια ανήλικη η οποία έμενε στο ίδιο σπίτι, στην Ηράκλεια Σερρών.Για την υπόθεση σχηματίζεται δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για το αδίκημα της έκθεσης ανηλίκου.

Η εξαφάνιση του βρέφους δηλώθηκε τα ξημερώματα στο Αστυνομικό Τμήμα Ηράκλειας από συγγενικό του πρόσωπο και ύστερα από έρευνες εντοπίστηκε νεκρό, νωρίς το πρωί, μέσα σε αρδευτικό κανάλι, σε κοντινή απόσταση από το σπίτι όπου διέμενε. Αμέσως διακομίσθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Από το Αστυνομικό Τμήμα Ηράκλειας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε νεκροψία - νεκροτομή, ενώ οι συλληφθέντες οδηγούνται στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share