Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

18χρονος πέρασε στη σχολή που ήθελε και... σκοτώθηκε σε τροχαίο - Δύο χρόνια μετά λυγίσαμε

Σπαραγμός και οδύνη!

3 Σεπτεμβρίου 2020 13:37
18χρονος πέρασε στη σχολή που ήθελε και... σκοτώθηκε σε τροχαίο - Δύο χρόνια μετά λυγίσαμε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Μιχάλης Λαζανάκης πέρασε στη σχολή που ήθελε αλλά η μοίρα έκρυβε δυσάρεστες εκπλήξεις. Το τροχαίο πάγωσε την Κρήτη. Η μητέρα του συγκλονίζει ξανά…

Τρία χρόνια μετά τον θάνατο του δεν τον ξεχνούν. Οι μνήμες για τον 18χρονο Μιχάλη Λαζανάκη, που χάθηκε σε τροχαίο το πρωινό της 20ης Αυγούστου του 2017, δεν έσβησαν και δεν θα σβήσουν… Ανάλογη τραγωδία είχαμε και χτες στην Κω.

Πως να σβήσουν άλλωστε για ένα παλικάρι που ταξίδεψε για τη γειτονιά των αγγέλων πριν ακόμα ζήσει τη ζωή. Μάλιστα όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες ώρες, κυκλοφόρησε ένα τραγούδι – αφιέρωμα στη μνήμη του, αλλά και στη μνήμη όλων των παιδιών έφυγαν νωρίς.

Πρόκειται για το τραγούδι “Θυμητάρι” με ερμηνείες από τους γνωστούς Κρητικούς καλλιτέχνες Μιλτιάδη Βαρουχάκη και Μπάμπη Θεργιάκη σε στίχους της Γιάννας Φραγκιαδάκη. Το βίντεο κλιπ μάλιστα που συνοδεύει το τραγούδι γυρίστηκε στον Αμπελούζο – τόπο καταγωγής του 18χρονου – στο σπίτι του αλλά και στην εκκλησία Μιχαήλ Αρχαγγέλου, όπου η οικογένεια του άτυχου Μιχάλη έχτισε εις μνήμην του αδικοχαμένου παιδιού τους.

Την ίδια ώρα, τα λόγια της χαροκαμένης μάνας συγκινούν. Όπως αναφέρει η ίδια: “Οι λέξεις πολλές φορές μοιάζουν μικρές για να φανερώσουν τα συναισθήματα μας, όμως όταν βγαίνουν από την ψυχή αγαπημένων ανθρώπων αγκαλιασμένες με σμιλευμένη μουσική που τόσο λάτρευε το Μιχαλιό μας και τραγουδισμένες με πόνου δύναμη προκαλούν βαθιά συγκίνηση. Σας ευχαριστώ όλους που συμβάλατε γι αυτό το υπέροχο δώρο μέσα απο την καρδιά μου. Είμαι σίγουρη ότι του δώσατε μεγάλη χαρά!”

Καραμπόλα στη λεωφόρο Κηφισίας - Ένας νεκρός

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ με τρία ΙΧ αυτοκίνητα και μια μοτοσικλέτα, στο ρεύμα από Αθήνα προς Κηφισιά στο ύψος του ΚΑΤ.

Το ατύχημα σημειώθηκε όταν η μοτοσικλέτα βρέθηκε ανάμεσα στα οχήματα με αποτέλεσμα να σημειωθεί ένας τραυματισμός.

Το αριστερό ρεύμα της λεωφόρου έμεινε κλειστό για αρκετή ώρα. Η τροχαία διενεργεί έρευνα για τα αίτια του τροχαίου.

Θρήνος για την 41χρονη Μαρία - Σκοτώθηκε μπροστά στην αδελφή της σε φρικτό τροχαίο

Ακόμα ένα τροχαίο δυστύχημα στη Λάρισα, με απολογισμό μία νεκρή γυναίκα και τρεις τραυματίες…

Θρήνος για την Μαρία Δραγατογιάννη η οποία σκοτώθηκε σε τροχαίο που σημειώθηκε χθες το απόγευμα (30-08-2020) στον δρόμο προς Ελασσόνα, στη Λάρισα.

Η 41χρονη που καταγόταν από την Τσαριτσάνη αλλά εργαζόταν και διέμενε στη Λάρισα επέβαινε σε αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε η αδελφή της και συγκρούστηκε υπό άγνωστες συνθήκες, μετωπικά με άλλο ΙΧ αυτοκίνητο.

Από την σφοδρή σύγκρουση των δύο οχημάτων τραυματίστηκε επίσης η αδερφή της 41χρονης Μαρίας, και άλλα δύο άτομα τα οποία επέβαιναν στο άλλο αυτοκίνητο. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ (μετά τον απεγκλωβισμό τους από την Πυροσβεστική) στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, αλλά δυστυχώς η 41χρονη δεν τα κατάφερε.

Πηγή: onlarissa.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share