Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αδιανόητο: Οδηγούσε ανάποδα για 13 χιλιόμετρα στην Εθνική Οδό!

Το απίστευτο περιστατικό έγινε στον Περιφερειακό Χαλκίδας – Σχηματαρίου

3 Σεπτεμβρίου 2020 12:22
Αδιανόητο: Οδηγούσε ανάποδα για 13 χιλιόμετρα στην Εθνική Οδό!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ προκαλούν οι εικόνες που καταγράφηκαν από κάμερα κινητού τηλεφώνου στον περιφερειακό Χαλκίδας - Σχηματαρίου. Αυτοκίνητο πήγαινε ανάποδα για 13 χιλιόμετρα την ώρα που η κίνηση ήταν αυξημένη.

Οι οδηγοί δεν πίστευαν στα μάτια τους και μάλιστα αρκετοί κατόρθωσαν να αποφύγουν το αυτοκίνητο που πήγαινε ανάποδα την τελευταία στιγμή.

Το περιστατικό, σημειώθηκε στις 12:45 το μεσημέρι της Τετάρτης, στο ρεύμα προς Σχηματάρι, όπως αναφέρει το lamiareport.gr!

Ξύλο μέσα σε καφετέρια στην Χαλκίδα: Η παρενόχληση 2 ανήλικων κοριτσιών ήταν η αρχή του κακού

Φωνές, ύβρεις και χτυπήματα σε καφετέρια που βρίσκεται στην Χαλκίδα και πιο συγκεκριμένα στην παραλία…

Επεισόδιο με ξύλο και υλικές ζημιές σημειώθηκε πριν από λίγα 24ωρα, σε καφετέρια που βρίσκεται στη παραλία της Χαλκίδας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα, όταν δύο κοπέλες – ανήλικες Ρομά που πουλούσαν στυλό, εισέβαλαν στη καφετέρια και ανέφεραν στους σερβιτόρους ότι τις παρενοχλούσαν δύο Αφγανοί, οι οποίοι λίγο αργότερα πήγαν και εκείνοι στην καφετέρια.

Οι σερβιτόροι τους ζήτησαν να φύγουν, αλλά εκείνοι ενώ απομακρύνθηκαν για λίγο, επέστρεψαν φωνάζοντας και σύμφωνα με τις μαρτυρίες, στη συνέχεια πήραν τον αναπτήρα από έναν πελάτη – αστυνομικό που έπινε τον καφέ του εκείνη την ώρα και ο ένας μάλιστα φέρεται να τον έσπρωξε.

Στη συνέχεια ακολούθησε συμπλοκή και εκατέρωθεν αλληλοχτυπήματα ανάμεσα στους δύο Αφγανούς και τον αστυνομικό, ο οποίος κατέθεσε μήνυση και οι δύο πρώτοι συνελήφθησαν. Όπως διαπιστώθηκε οι δύο Αφγανοί διαμένουν στο hot spot της Μαλακάσας. Παράλληλα στη καφετέρια σημειώθηκαν και υλικές ζημιές.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share