Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τραγωδία στην Κω: Σκοτώθηκε ακαριαία 26χρονος οδηγός!

Εικόνες σοκ!

3 Σεπτεμβρίου 2020 10:32
Τραγωδία στην Κω: Σκοτώθηκε ακαριαία 26χρονος οδηγός!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πάγωσε η Κως μετά το νέο τροχαίο δυστύχημα. 4 άνθρωποι έχασαν τις ζωές τους, μέσα σε λίγες μέρες, στην άσφαλτο…

Νέο θανατηφόρο λίγο μετά τις 22.00 χθες το βράδυ (02-09-2020) στο νησί της Κω. Το γεγονός έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία, καθώς είναι το τέταρτο θανατηφόρο μέσα σε διάστημα λίγων εβδομάδων.

Σε μια τουριστική περίοδο με πολύ λιγότερο κόσμο (και οχήματα) σε σχέση με άλλες χρονιές, χάθηκαν εντελώς άδικα τέσσερις νέοι άνθρωποι μέσα σε λίγες μέρες. Το τελευταίο σημειώθηκε στη στροφή αμέσως μετά το βενζινάδικο Μαρίνου στο Λινοπότι.

Ειδικότερα το εικονιζόμενο ΙΧ που οδηγούσε 26χρονος με κατεύθυνση από Ζηπάρι προς Χωριά, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε ξύλινη κολόνα ηλεκτροφωτισμού, με συνέπεια να βρει τραγικό θάνατο ο 26χρονος, από τη σφοδρότητα της πρόσκρουσης.

Την ίδια ώρα τον γύρο του διαδικτύου κάνει και ένα σοκαριστικό βίντεο με έκρηξη αυτοκινήτου στην Κίνα.

Καραμπόλα στη λεωφόρο Κηφισίας - Ένας νεκρός

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ με τρία ΙΧ αυτοκίνητα και μια μοτοσικλέτα, στο ρεύμα από Αθήνα προς Κηφισιά στο ύψος του ΚΑΤ.

Το ατύχημα σημειώθηκε όταν η μοτοσικλέτα βρέθηκε ανάμεσα στα οχήματα με αποτέλεσμα να σημειωθεί ένας τραυματισμός.

Το αριστερό ρεύμα της λεωφόρου έμεινε κλειστό για αρκετή ώρα. Η τροχαία διενεργεί έρευνα για τα αίτια του τροχαίου.

Θρήνος για την 41χρονη Μαρία - Σκοτώθηκε μπροστά στην αδελφή της σε φρικτό τροχαίο

Ακόμα ένα τροχαίο δυστύχημα στη Λάρισα, με απολογισμό μία νεκρή γυναίκα και τρεις τραυματίες…

Θρήνος για την Μαρία Δραγατογιάννη η οποία σκοτώθηκε σε τροχαίο που σημειώθηκε χθες το απόγευμα (30-08-2020) στον δρόμο προς Ελασσόνα, στη Λάρισα.

Η 41χρονη που καταγόταν από την Τσαριτσάνη αλλά εργαζόταν και διέμενε στη Λάρισα επέβαινε σε αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε η αδελφή της και συγκρούστηκε υπό άγνωστες συνθήκες, μετωπικά με άλλο ΙΧ αυτοκίνητο.

Από την σφοδρή σύγκρουση των δύο οχημάτων τραυματίστηκε επίσης η αδερφή της 41χρονης Μαρίας, και άλλα δύο άτομα τα οποία επέβαιναν στο άλλο αυτοκίνητο. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ (μετά τον απεγκλωβισμό τους από την Πυροσβεστική) στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, αλλά δυστυχώς η 41χρονη δεν τα κατάφερε.

Πηγή: onlarissa.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share