Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Τραγωδία στη Φθιώτιδα: 55χρονος πατέρας τριών παιδιών έπαθε ανακοπή ενώ οδηγούσε

Θρήνος

2 Σεπτεμβρίου 2020 16:28
Τραγωδία στη Φθιώτιδα: 55χρονος πατέρας τριών παιδιών έπαθε ανακοπή ενώ οδηγούσε

Στο πένθος βυθίστηκε η Σπερχειάδα Φθιώτιδας μετά την είδηση του ξαφνικού θανάτου ενός 55χρονου άνδρα, ο οποίος έπαθε ανακοπή ενώ οδηγούσε το μεσημέρι της Τετάρτης (02/09). Ωστόσο, λίγο νωρίτερα φωτιά ξέσπασε στα Φάρσαλα.

Ο άτυχος άνδρας, σύμφωνα με την ιστοσελίδα fonografos.net, έπαθε ανακοπή καρδιάς, κτύπησε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο και στη συνέχεια έπεσε πάνω σε μία μάντρα σπιτιού.

Δυστυχώς, ο 55χρονος παρά τις προσπάθειες όσων βρέθηκαν στο σημείο να τον βοηθήσουν δεν τα κατάφερε. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Μακρακώμης και μετά στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Ο άτυχος άνδρας, όπως αναφέρει το fonografos.net, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός, πατέρας τριών παιδιών και γνωστός επαγγελματίας στον χώρο της εστίασης.

Έρευνα για το τραγικό συμβάν διενεργεί το Α. Τ. Σπερχειάδας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες θα διενεργηθεί νεκροψίανεκροτομή.

Τροχαίο-σοκ στην Φθιώτιδα: Αυτοκίνητο «καρφώθηκε» σε νταλίκα

Ένα σοκαριστικό τροχαίο έλαβε τόπο στην Φθιώτιδα το απόγευμα της Τρίτης (25/8), αφού ένα αυτοκίνητο «καρφώθηκε» σε νταλίκα στην εθνική οδό Λαμίας-Θεσσαλονίκης πριν από τη Στυλίδα, με αποτέλεσμα να πεθάνει μια 55χρονη γυναίκα.

Το Ι.Χ. είχε κατεύθυνση από τον Καραβόμυλο προς τη Λαμία και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες καρφώθηκε στο μπροστινό μέρος της νταλίκας που κινείτο στο αντίθετο ρεύμα. Λίγη ώρα αργότερα, οι πυροσβέστες με πολύ κόπο έκοψαν τις λαμαρίνες του Ι.Χ. για να απεγκλωβίσουν την 55χρονη, που διακομίστηκε νεκρή στο νοσοκομείο της Λαμίας.

Τις αιτίες του δυστυχήματος διερευνά το Α.Τ. Στυλίδας, ενώ φοβερό ήταν και το τροχαίο στην Ημαθία.

Πηγή: Lamiareport.gr

Φρικτό τροχαίο στην Καβάλα με έναν νεκρό

Ένα σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα συνέβη στο Ποντολίβαδο Καβάλας όταν συγκρούστηκε φορτηγό με ΙΧ, ενώ λίγο νωρίτερα τραγικό θάνατο βρήκε ένας ακόμη οδηγός στην Κορινθία.

Νεκρός είναι ο οδηγός του ΙΧ, ενώ τραυματισμένη ανασύρθηκε από τα συντρίμμια μια γυναίκα.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία: «Χωρίς τις αισθήσεις του #απεγκλωβίστηκε άτομο από ΕΧΙ αυτοκίνητο, καθώς και μία τραυματισμένη γυναίκα από φορτηγό όχημα, συνεπεία τροχαίου στο Ποντολίβαδο Καβάλας. Επιχείρησαν 5 #πυροσβέστες με 2 οχήματα».

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share