Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Σοκ στη Λαμία: Άγριο ξύλο από τρεις 17χρονες σε 13χρονη

Τι συνέβη;

2 Σεπτεμβρίου 2020 10:25
Σοκ στη Λαμία: Άγριο ξύλο από τρεις 17χρονες σε 13χρονη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ έχει επιφέρει στην κοινωνία της Λαμίας το άγριο ξύλο σε μια 13χρονη, με τρεις 17χρονες να είναι οι δράστιδες της φοβερής επίθεσης.

Το περιστατικό συνέβη νωρίς το βράδυ της Δευτέρας 1 Σεπτεμβρίου σε ένα παρκάκι της περιοχής, με τη 13χρονη να νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, ενώ φοβερή είναι η ιστορία της κοπέλας που ξυλοκοπήθηκε, επειδή ήθελε να παντρευτεί άνθρωπο... άλλης εθνικότητας και θρησκείας.

Όπως καταγγέλλει η οικογένεια της 13χρονης, η επίθεση σε βάρος της κόρης της έγινε χωρίς να υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος, παρά μόνο μια φραστική αντιπαράθεση μεταξύ της 13χρονης της παρέας με τις 17χρονες. Η αρχή έγινε όταν μία από τις 17χρονες χαστούκισε τη 13χρονη και στη συνέχεια οι τρεις συνομήλικες ξυλοκόπησαν άγρια την ανήλικη.

«Την χτύπησαν και την έριξαν κάτω. Την πατούσαν και την κλωτσούσαν. Η αδελφή μου νοσηλεύεται με χτυπήματα στον αυχένα, στα πλευρά, στην κοιλιά και αλλού. Έχουμε καταθέσει μηνύσεις και τώρα η δικαιοσύνη έχει το λόγο», δήλωσε η αδελφή της 13χρονης στο lamiareport.gr.

Σοκ: 8 κορίτσια έσπασαν τα πλευρά 15χρονης γιατί... (Video)

Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στην Αυστραλία βίντεο στο οποίο έχει καταγραφεί το άγριο ξύλο μιας 15χρονης από μια ομάδα 8 κοριτσιών.

Η επίθεση σε βάρος της 15χρονης σημειώθηκε ενώ αυτή περίμενε το τρένο. Όπως φαίνεται στο βίντεο τα κορίτσια που κάνουν την επίθεση χτυπούν το θύμα τους με μπουνιές και κλωτσιές με την 15χρονη απλά να προσπαθεί να προστατευτεί.

Η μητέρα της 15χρονης κατήγγειλε ότι η επίθεση δεν σταμάτησε σε όσα απεικονίζονται στο βίντεο αλλά η ομάδα των κοριτσιών πέταξε στο έδαφος την κόρη της και την ποδοπάτησε. Σύμφωνα με την ίδια η 15χρονη από την επίθεση που σημειώθηκε στη Μελβούρνη υπέστη κατάγματα στα πλευρά, ένα μαυρισμένο μάτι και μελανιές σε όλο της το κορμί.

Κατά πληροφορίες τουλάχιστον μια από τις δράστριες ήταν γνωστή της 15χρονης η οποία πιστεύει ότι δέχθηκε την επίθεση γιατί είχε μιλήσει με ένα αγόρι για το οποίο ενδιαφερόταν ερωτικά μια από την 8μελη ομάδα.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share