Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Θρήνος για την 41χρονη Μαρία - Σκοτώθηκε μπροστά στην αδελφή της σε φρικτό τροχαίο

Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας

31 Αυγούστου 2020 12:39
Θρήνος για την 41χρονη Μαρία - Σκοτώθηκε μπροστά στην αδελφή της σε φρικτό τροχαίο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ακόμα ένα τροχαίο δυστύχημα στη Λάρισα, με απολογισμό μία νεκρή γυναίκα και τρεις τραυματίες…

Θρήνος για την Μαρία Δραγατογιάννη η οποία σκοτώθηκε σε τροχαίο που σημειώθηκε χθες το απόγευμα (30-08-2020) στον δρόμο προς Ελασσόνα, στη Λάρισα.

Η 41χρονη που καταγόταν από την Τσαριτσάνη αλλά εργαζόταν και διέμενε στη Λάρισα επέβαινε σε αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε η αδελφή της και συγκρούστηκε υπό άγνωστες συνθήκες, μετωπικά με άλλο ΙΧ αυτοκίνητο.

Από την σφοδρή σύγκρουση των δύο οχημάτων τραυματίστηκε επίσης η αδερφή της 41χρονης Μαρίας, και άλλα δύο άτομα τα οποία επέβαιναν στο άλλο αυτοκίνητο. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ (μετά τον απεγκλωβισμό τους από την Πυροσβεστική) στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, αλλά δυστυχώς η 41χρονη δεν τα κατάφερε.

Πηγή: onlarissa.gr

Λουτράκι: Νεκρός 54χρονος σε τροχαίο με γουρούνα

Νεκρός σε τροχαίο βρέθηκε σήμερα τα ξημερώματα στην περιοχή Φλάμπουρο Λουτρακίου, ένας 54χρονος γνωστός επιχειρηματίας της περιοχής.

Σύμφωνα με το korinthostv.gr η μηχανή τύπου «γουρούνα» που οδηγούσε, για άγνωστους λόγους έχασε τον έλεγχο και αναποδογύρισε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα. Ακόμα ένα φρικτό τροχαίο με έναν νεκρό, μετά από αυτό στην Καβάλα.

O 54χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου.

Τροχαίο-σοκ στην Φθιώτιδα: Αυτοκίνητο «καρφώθηκε» σε νταλίκα

Ένα σοκαριστικό τροχαίο έλαβε τόπο στην Φθιώτιδα το απόγευμα της Τρίτης (25/8), αφού ένα αυτοκίνητο «καρφώθηκε» σε νταλίκα στην εθνική οδό Λαμίας-Θεσσαλονίκης πριν από τη Στυλίδα, με αποτέλεσμα να πεθάνει μια 55χρονη γυναίκα.

Το Ι.Χ. είχε κατεύθυνση από τον Καραβόμυλο προς τη Λαμία και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες καρφώθηκε στο μπροστινό μέρος της νταλίκας που κινείτο στο αντίθετο ρεύμα. Λίγη ώρα αργότερα, οι πυροσβέστες με πολύ κόπο έκοψαν τις λαμαρίνες του Ι.Χ. για να απεγκλωβίσουν την 55χρονη, που διακομίστηκε νεκρή στο νοσοκομείο της Λαμίας.

Τις αιτίες του δυστυχήματος διερευνά το Α.Τ. Στυλίδας, ενώ φοβερό ήταν και το τροχαίο στην Ημαθία.

Πηγή: Lamiareport.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share