Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Συναγερμός στην Εθνική οδό: Φωτιά σε όχημα με έναν τραυματία

Τι συνέβη;

31 Αυγούστου 2020 12:41
Συναγερμός στην Εθνική οδό: Φωτιά σε όχημα με έναν τραυματία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συναγερμός σήμανε στην Εθνική οδό, όπου όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες, με αποτέλεσμα να υπάρχει ένας τραυματίας.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το Hlektra.gr το όχημα για αδιευκρίνιστο λόγο μέχρι στιγμής έπιασε φωτιά στην εθνική οδό στο 122 Χλμ στο Καμάρι στο ρεύμα προς Αθήνα, ενώ το ίδιο συνέβη και την Κυριακή (30/8).

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μέσα στο όχημα επέβαιναν τέσσερα άτομα, από τα οποία το ένα έχει τραυματιστεί ελαφρά στο πόδι.

Ανατροπή νταλίκας στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας - Κλειστές δύο λωρίδες

Στο κόκκινο είναι η κίνηση αυτή την ώρα στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, μετά από ανατροπή νταλίκας που σημειώθηκε στο ρεύμα προς Πειραιά, στο ύψος της Λυκόβρυσης.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Τροχαία, αυτή την ώρα, 09:30, είναι κλειστές οι δύο αριστερές λωρίδες, ενώ η κίνηση στο ρεύμα προς Πειραιά είναι αυξημένη.

Στο σημείο έχουν σπεύσει άνδρες της Τροχαίας και ασθενοφόρο. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για την κατάσταση του οδηγού του φορτηγού.

Τραγωδία στην Αλεξανδρούπολη: 10 νεκροί σε τροχαίο στην Εγνατία Οδό

Τροχαίο με 10 νεκρούς και δύο σοβαρά τραυματισμένους μετανάστες έλαβε χώρα στην Εγνατία Οδό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αυτοκίνητο που κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα στο ύψος του κόμβου Αρδανίου, στην Αλεξανδρούπολη, εξετράπη της πορείας του και χτύπησε με σφοδρότητα στην προστατευτική μπάρα.

Από τα συντρίμμια του κατάφεραν να βγουν δύο άτομα βαριά τραυματισμένα, ενώ άλλοι οκτώ παρέμειναν εγκλωβισμένοι στο εσωτερικό του, που είχε γίνει μια άμορφη μάζα σιδερικών. Δυο ακόμη κείτονταν σε παρακείμενο χωράφι καθώς εκτοξεύτηκαν από το στραπατσαρισμένο όχημα.

Επί τόπου έφτασαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής με έξι πυροσβέστες και δύο οχήματα και ξεκίνησαν τις προσπάθειες απεγκλωβισμού. Όταν η επιχείρηση ολοκληρώθηκε, διαπιστώθηκε πως και οι οκτώ άνθρωποι που απεγκλώβισαν, ήταν νεκροί. Νεκρά ήταν επίσης και τα άλλα δύο άτομα που βρέθηκαν στο χωράφι.

Το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 04:00 τα ξημερώματα.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share