Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φωτιά στον δήμο Αλεξανδρούπολης

Συναγερμός

30 Αυγούστου 2020 17:05
Φωτιά στον δήμο Αλεξανδρούπολης

Φωτιά ξέσπασε στις 2 περίπου το μεσημέρι, σε χαμηλής βλάστησης περιοχή στην Αγνάντια αλλά και στην περιοχή ανάμεσα στο Μοναστηράκι και στα Λουτρά στο δήμο Αλεξανδρούπολης.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν 35 πυροσβέστες με 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 10 οχήματα και 1 ελικόπτερο της Πυροσβεστικής. Ακόμα μια φωτιά που ξεσπάει σήμερα, μετά και από αυτή στις Μυκήνες.

Όπως μεταδίδει το e-evros.gr, η φωτιά παραμένει μακριά από τις κατοικημένες περιοχές, ενώ οι δυνάμεις που έχουν συγκεντρωθεί στην περιοχή έχουν πάρει μέτρα περιμετρικά για να μην ξεπεράσει κάποια κρίσιμα σημεία.

Δείτε το βίντεο από την περιοχή έξω από το χωριό Αγνάντια:

Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες στην Εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου

Ένα αυτοκίνητο έχει τυλιχθεί στις φλόγες στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου κοντά στο ύψος των διοδίων στην Ελευσίνα.

Όπως φαίνεται το αυτοκίνητο έχει καταστραφεί ολοσχερώς, ενώ τα αίτια της φωτιάς είναι ακόμη άγνωστα. Στο σημείο έχει σπεύσει η πυροσβεστική, ενώ παράλληλα έχει ξεσπάσει φωτιά και στη Βόνιτσα.

Φωτιά στις Μυκήνες - Εκκενώθηκε ο αρχαιολογικός χώρος

Φωτιά έχει ξεσπάσει στις Μυκήνες, με αποτέλεσμα να ζητηθεί η εκκένωση του αρχαιολογικού χώρου, καθώς η κατάσταση είναι αρκετά επικίνδυνη, με την πυρκαγιά να είναι κοντά στον τάφο του Αγαμέμνονα.

Στο σημείο ενεργούν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής από Ναύπλιο και Άργος. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η φωτιά καίει ξερά χόρτα μέσα σε ρεματιά με κατεύθυνση προς Προσύμνη.

Για την πυρκαγιά έχει ενημερωθεί η πολιτική προστασία του Δήμου Άργους Μυκηνών ενώ η αστυνομία έχει αποκλείσει τον δρόμο που οδηγεί στον αρχαιολογικό χώρο, ενώ παράλληλα έχει ξεσπάσει φωτιά και στη Βόνιτσα.

Φωτιά στο Γαλατάκι Κορινθίας

Φωτιά ξέσπασε σήμερα Σάββατο 29 Αυγούστου στο Γαλατάκι Κορινθίας. Στην περιοχή σπεύδουν 16 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα.

Σύμφωνα με τοπικά Μέσα, η φωτιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση.

Συναγερμός στο Παγκράτι: Φωτιά σε διαμέρισμα

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία, πριν από λίγο, η κατάσβεση φωτιάς σε διαμέρισμα και απεγκλωβίστηκε μία ηλικιωμένη γυναίκα, επί της οδού Αλκέτου, στο Παγκράτι Αττικής.

Στην επιχείρηση κατάσβεσης πήραν μέρος 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα.

Φωτιά στο Πέραμα

Πυρκαγιά μαίνεται σε βραχώδη έκταση, κοντά στη Λεωφόρου Σχιστού, στο Πέραμα.

Στο σημείο επιχειρούν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς 28 πυροσβέστες, με μια ομάδα πεζοπόρου τμήματος, δέκα οχήματα και ένα ελικόπτερο.

Σημειώνεται ότι η φωτιά δεν βρίσκεται κοντά σε κατοικημένη περιοχή και δεν εμπνέει ανησυχία.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share