Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Ταραχές στην Κρήτη: Συμπλοκές στη Μεσαρά μεταξύ Ελλήνων και Πακιστανών

Πανικός στο νησί

30 Αυγούστου 2020 15:18
Ταραχές στην Κρήτη: Συμπλοκές στη Μεσαρά μεταξύ Ελλήνων και Πακιστανών

Ώρες ταραχών ζουν στην Κρήτη, καθώς υπήρξαν χθες (29/8) το βράδυ στη Μεσαρά συμπλοκές μεταξύ Ελλήνων και Πακιστανών, με αποτέλεσμα σωρό από συλλήψεις και δύο τραυματίες.

Ανάστατη είναι η τοπική κοινωνία καθώς γρήγορα τα επεισόδια πήραν έκταση με αποτέλεσμα να υπάρξουν και τραυματισμοί ενώ την περιοχή έζωσαν τουλάχιστον 45 αστυνομικοί για να αποφευχθούν τα χειρότερα, ενώ πρόσφατα ένα φοβερό περιστατικό αντιμετώπισε η Αστυνομία.

24 συλλήψεις και 2 τραυματίες

Σύμφωνα με την αστυνομία 22 Πακιστανοί συνεπλάκησαν με 2 Έλληνες με αποτέλεσμα οι τελευταίοι να τραυματιστούν και να οδηγηθούν στο εφημερεύον νοσοκομείο. Για τον ένα χρειάστηκε νοσηλεία καθώς έχει τραυματιστεί στο χέρι ενώ στο δεύτερο τραυματία παρασχέθηκαν οι πρώτες ο βοήθειες. Σύμφωνα με το διοικητή του Βενιζέλειου νοσοκομείου «ο 53χρονος τραυματίας φέρει συντριπτικό κάταγμα στο αριστερό αντιβραχιόνιο και αναμένεται να χειρουργηθεί . Ο 47χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με δύο θλαστικά τραύματα στο κεφάλι». Και οι 24 (22 αλλοδαποί και 2 Έλληνες) συνελήφθησαν και έρχονται αντιμέτωποι με τον Εισαγγελέα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

«Συνελήφθησαν χθες (29.08.2020) το βράδυ σε περιοχή του Δήμου Φαιστού, από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, 22 αλλοδαποί και 2 ημεδαποί κατηγορούμενοι για πρόκληση σωματικών βλαβών.

Ειδικότερα, χθες (29.08.2020) το βράδυ, οι ανωτέρω συνεπλάκησαν μεταξύ τους, κάνοντας χρήση μεταλλικών και ξύλινων αντικειμένων με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο απ’ αυτών. Άμεσα, από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν.Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού».

Νύχτα ταραχών

Οι αστυνομικές δυνάμεις παρέμειναν στην περιοχή προς αποφυγή νέων αναταραχών. Ενδεικτική είναι η φωτογραφία με την αστυνομία να έχει συγκεντρώσει τους 22 αλλοδαπούς σε φυλασσόμενο χώρο ώστε να μπει τέλος στην ένταση.

Πηγή: Neakriti.gr

Σοκ στην Κρήτη: 70χρονος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του

Σοκ επικράτησε στην Κρήτη, αφού ένας 70χρονος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Ηράκλειο, προκαλώντας αναστάτωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν στις 11.30 περίπου το πρωί όταν ο άτυχος 70χρονος έπεσε νεκρός στο σπίτι του στην Ανδρέα Παπανδρέου.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μαζί με γιατρό που διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Αξίζει να σημειωθεί πως εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο ο άτυχος άνδρας να πέθανε από ηλεκτροπληξία ωστόσο αυτό θα το αποσαφηνίσει ο ιατροδικαστής.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share