Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Αναγκαστική προσγείωση αεοσκάφους στην Κέρκυρα - Σε κατάσταση αμόκ επιβάτης

Τι συνέβη;

26 Αυγούστου 2020 21:43
Αναγκαστική προσγείωση αεοσκάφους στην Κέρκυρα - Σε κατάσταση αμόκ επιβάτης
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Σε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο «Ιωάννης Καποδίστριας» στην Κέρκυρα αναγκάστηκε αεροσκάφος, με επιβάτη του σε κατάσταση αμόκ και να προκαλεί επεισόδιο, με αποτέλεσμα την προσγείωση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, ο επιβάτης ο οποίος ήταν μεθυσμένος, σηκώθηκε, από την θέση του και χτυπούσε τις πόρτες. Αποτέλεσμα ήταν ο πιλότος να λάβει την απόφαση να κατεβάσει το αεροπλάνο στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας, με την πτήση να έχει προορισμό το Μάντσεστερ, ενώ πρόσφατα υπήρξε συντριβή αεροσκάφους στο εξωτερικό.

Σημειώνουμε ότι λόγω της απαγόρευσης που υπάρχει για τον covid-19, με παρέμβαση του ΕΟΔΥ κατέβηκε μόνο ο συγκεκριμένος επιβάτης ο οποίος συνελήφθη, ενώ το αεροπλάνο έφυγε κανονικά.

Τραγωδία στην Κέρκυρα: Τουρίστας έπεσε από μπαλκόνι ξενοδοχείου και πέθανε

Μια ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε στην Κέρκυρα, αφού 46χρονος Βρετανός τουρίστας έπεσε από μπαλκόνι ξενοδοχείου στο Κανόνι και πέθανε.

Ο 46χρονος, που βρισκόταν με τη σύντροφό του, για ολιγοήμερες διακοπές στο νησί, φέρεται να οδηγήθηκε σε αυτοχειρία, ενώ όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο ιατροδικαστής Κέρκυρας Ιωάννης Αϊβατίδης «θα εξεταστούν και οι παρενέργειες των αντικαταθλιπτικών φαρμάκων που έπαιρνε ο 46χρονος».

Το γεγονός συνέβη λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ενώ από τις μέχρι τώρα ενδείξεις, έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια.

Κέρκυρα: Η οικογενειακή τραγωδία που αποκαλύφθηκε από τον πνιγμό της 14χρονης - Αποκάλυψη-σοκ (Video)

Συγκλονίζουν οι νέες αποκαλύψεις σχετικά με τον πνιγμό της 14χρονης στην Κέρκυρα. Το ανέμελο παιχνίδι στη θάλασσα για την 14χρονη και μία φίλη της, στην παραλία του Αγίου Στεφάνου, μετατράπηκε σε παγίδα θανάτου.

Το κορίτσι έμενε με συγγενείς του στον Άγιο Στέφανο, καθώς είχε χάσει και τους δύο γονείς του. Είχαν αναλάβει να το μεγαλώσουν οι θείοι του που ζουν και εργάζονται στην περιοχή, σύμφωνα με το Star.

Το απόγευμα της Τρίτης, η 14χρονη και η φίλη της μπήκαν στη θάλασσα, απομακρύνθηκαν από την ακτή και στη συνέχεια άρχισαν να καλούν σε βοήθεια. Ο διαχειριστής επιχείρησης με θαλάσσια σπορ έσπευσε με ταχύπλοο προς το μέρος των κοριτσιών, ενώ μία Γερμανίδα τουρίστρια, που κολυμπούσε κοντά τους, κατάφερε να σώσει το ένα κορίτσι. Ήταν ήδη αργά όμως για την 14χρονη.

Η τραγωδία στον Άγιο Στέφανο αναδεικνύει το πρόβλημα της έλλειψης ναυαγοσώστη σε μια ανοικτή και επικίνδυνη, όπως την χαρακτηρίζουν οι ντόπιοι, θάλασσα.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share