Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θρίλερ στη Λευκάδα: Βρέθηκε το σκάφος που αγνοείτο από την Παρασκευή - Αγνοούνται οι επιβάτες

Τι συνέβη;

26 Αυγούστου 2020 12:15
Θρίλερ στη Λευκάδα: Βρέθηκε το σκάφος που αγνοείτο από την Παρασκευή - Αγνοούνται οι επιβάτες

Σε παραλία της Λευκάδας εντοπίστηκε ακυβέρνητο από τις λιμενικές Αρχές το σκάφος ΔΙΑΣ με αριθμό νηολογίου Σ.Α. 478, που αγνοείτο από την περασμένη Παρασκευή. Είχε νοικιαστεί από τουρίστα, ωστόσο δεν επιστράφηκε την προγραμματισμένη ημέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το σκάφος εντοπίστηκε από λουόμενους σε μια μικρή παραλία δυτικά της περιοχής «Κάθισμα» Λευκάδας. Στο σημείο έσπευσε δύναμη του τοπικού λιμεναρχείου αλλά και της αστυνομίας και διενεργήθηκε εξονυχιστικός έλεγχος στο σκάφος για την εύρεση οποιαδήποτε στοιχείου σχετικά με τους τέσσερις επιβαίνοντες, οι οποίοι μέχρι στιγμής δεν έχουν δώσει κανένα σημείο ζωής. Μετά την έρευνα που έγινε από το Λιμεναρχείο Κεφαλονιάς βρέθηκε ότι ο 30χρονος αλλοδαπός είχε προσκομίσει πλαστή ταυτότητα για να υπογράψει το μισθωτήριο συμβόλαιο, με την εταιρία ενοικιάσεως σκαφών.

Υπενθυμίζεται ότι όλα ξεκίνησαν την περασμένη Παρασκευή, όταν ο 30χρονος άντρας μαζί με την παρέα του, άλλα τρία άτομα, ενοικίασαν σκάφος, για να μονοήμερη εκδρομή στις παραλίες της περιοχής. Το σκάφος έπρεπε να είχε επιστρέψει στο Αργοστόλι αργά το απόγευμα της Παρασκευής, σύμφωνα με το μισθωτήριο συμβόλαιο, πράγμα που δεν έγινε . Στην συνέχεια ο ιδιοκτήτης του σκάφους ΔΙΑΣ με αριθμό νηολογίου Σ.Α. 478 και μήκος 4,8 μέτρα, ειδοποίησε τη Λιμενική Αρχή Κεφαλληνίας. Αμέσως άρχισαν οι έρευνες στην ευρύτερη περιοχή της Κεφαλονιάς, από περιπολικό σκάφος του λιμεναρχείου, ένα σκάφος FRONTEX, πέντε ιδιωτικά σκάφη και δύο περιπολικά οχήματα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από ξηράς.

Συναγερμός στο Ηράκλειο: Έκρηξη σε πλοίο στο λιμάνι

Συναγερμός σήμανε στο Ηράκλειο, καθώς σημειώθηκε έκρηξη σε πλοίο στο λιμάνι της πόλης, ενώ υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το Cretalive.gr, τουλάχιστον 4 άτομα με το ένα εξ αυτών διασωληνωμένο, σύμφωνα με τις πληροφορίες, τραυματίστηκαν σε έκρηξη που σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας (24/8), ενώ τον τρόμο έσπειρε άλλη μια ισχυρή έκρηξη στη Δραπετσώνα νωρίτερα.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share