Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θρίλερ στην Αχαΐα: Ερπυστριοφόρο της Πυροσβεστικής χτύπησε άνδρα

Ο ίδιος βοηθούσε για την κατάσβεση της φωτιάς

25 Αυγούστου 2020 18:54
Θρίλερ στην Αχαΐα: Ερπυστριοφόρο της Πυροσβεστικής χτύπησε άνδρα
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Θρίλερ επικρατεί στην Αχαΐα και την περιοχή των Μεντζένων, καθώς ερπυστριοφόρο της Πυροσβεστικής χτύπησε άνδρα, ο οποίος τώρα χειρουργείται στο πόδι.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ένας άνδρας που συμμετείχε στη κατάσβεση της φωτιάς στην Καλλιθέα, τραυματίστηκε κατά την διάρκεια εκφόρτωσης ερπυστριοφόρου οχήματος της Πυροσβεστικής κοντά στην Πλατανόβρυση, προκειμένου να ξεκινήσει διαδικασία δημιουργίας αντιπυρικών ζωνών. Το όχημα υποχώρησε με αποτέλεσμα να πέσει πάνω του και να τον τραυματίσει σοβαρά στα πόδια.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον άτυχο άνδρα στον νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας». Σύμφωνα με πληροφορίες,έχει υποστεί συντριπτικό κάταγμα στο πόδι και αυτή τη στιγμή χειρουργείται από τους γιατρούς του Νοσοκομείου.

Φωτιά στην Άνδρο

Φωτιά που ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στην Άνδρο, και έχει σημάνει συναγερμός στην πυροσβεστική υπηρεσία. Η πυρκαγιά καίει σε δασική έκταση στην περιοχή Συνετιο στο Κορθι της Άνδρου.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία επιχειρούν 8 πυροσβέστες με 4 οχήματα, 2 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα ενώ στις προσπάθειες κατάσβεσης επιχειρούν και εθελοντές.

Φωτιά σε σπίτι στο Πέραμα

Ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από την πυροσβεστική το απόγευμα της Δευτέρας ένα άτομο κατά τη διάρκεια κατάσβεσης φωτιάς σε κατοικία επί της οδού Κολοκοτρώνη στο Πέραμα Αττικής.

Στο συμβάν επιχείρησαν 8 πυροσβέστες με 3 οχήματα.

Φωτιά στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή της Θεσσαλονίκης

Άχυρα καίει η φωτιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι σε δύο αποθήκες εντός των εγκαταστάσεων της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, ανατολικά της Θεσσαλονίκης.

Στο σημείο εξακολουθούν να επιχειρούν δυνάμεις πυρόσβεσης, ενώ η περιοχή είχε καλυφθεί από μαύρους καπνούς.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική από τη φωτιά δεν κινδύνευσε ανθρώπινη ζωή. Μόλις ολοκληρωθεί η επιχείρηση κατάσβεσης θα ξεκινήσει η έρευνα για τα αίτια που την προκάλεσαν.

Φωτιά στη Ροδόπολη Αττικής - Ορατή και στο Μαραθώνα

Φωτιά έχει ξεσπάσει στη Ροδόπολη Αττικής, με τον καπνό μάλιστα να είναι ορατός μέχρι και στο Μαραθώνα.

Η φωτιά ξεκίνησε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι, με το συναγερμό να έχει σημάνει στην Πυροσβεστική, που άμεσα σπεύδει στο σημείο.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share