Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Γάμος - υγειονομική "βόμβα" - 22 νέα κρούσματα κορωνοϊού

"Πανικός" στην Κοζάνη

25 Αυγούστου 2020 09:43
Γάμος - υγειονομική

Δεν έχουν τέλος όπως φαίνεται οι γάμοι με τους υπεράριθμους καλεσμένους που διασκεδάζουν, χωρίς να τηρούν τα μέτρα για τον κορωνοϊό καθώς μόλις πριν λίγες ώρες έγινε γνωστό το υψηλό πρόστιμο που "έφαγε" ένας γαμπρός στην Κρήτη.

Αυτή τη φορά, ακόμα ένα γάμος υγειονομική-βόμβα πραγματοποιήθηκε στο Βόιο της Κοζάνης όπου εντοπίστηκαν 22 νέα κρούσματα κορωνοϊού σε ένα 24ωρο, γεγονός που έχει δημιουργήσει ανησυχία στις Αρχές.

Σύμφωνα με το «Open», από την ιχνηλάτηση προέκυψε ότι αιτία το κακού για μία ακόμα φορά ήταν ένας γάμος, που έγινε τον Δεκαπενταύγουστο.

Όσων αφορά στα κρούσματα συνολικά, χθες ανακοινώθηκαν 170 νέα κρούσματα. Στην Αττική καταγράφηκαν 51 νέα κρούσματα ενώ στη Θεσσαλονίκη 18.

Γάμος στην Κρήτη: 3.000 ευρώ πρόστιμο στο γαμπρό για μη τήρηση των μέτρων

Περιοριστικά μέτρα λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού έχουν επιβληθεί και στους γάμους, καθώς η κυβέρνηση θέλει να περιορίσει τη διασπορά του κορωνοϊού, ενώ αναμένονται νέα μέτρα ενίσχυσης.

Έτσι, ένα ζευγάρι που παντρευόταν στα Χανιά και συγκεκριμένα στην περιοχή της Κισσάμου φαίνεται να... αγνόησε τα περιοριστικά μέτρα και να κάλεσε παραπάνω άτομο από το επιτρεπόμενο.

Αποτέλεσμα ήταν η Αστυνομία να προχωρήσει σε καταμέτρηση των καλεσμένων και σε επιβολή προστίμου 3.000 ευρώ. Μάλιστα, ο γάμος για τους περισσότερους καλεσμένους σταμάτησε στην εκκλησία, αφού τους απαγορεύθηκε να πάνε στο γλέντι που θα έστηνε το ζευγάρι. Η Αστυνομία, μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, «περιφρουρούσε» τον χώρο της δεξίωσης προκειμένου να μην υπάρξει παραβίαση του αριθμού των καλεσμένων έως τις 02:30 τα ξημερώματα.

Θρίλερ στη Λάρισα: Τέσσερις οι διασωληνωμένοι με κορωνοϊό από τον γάμο στον Αμπελώνα

Θρίλερ επικρατεί στη Λάρισα, αφού στους τέσσερις είναι πια οι διασωληνωμένοι από τον γάμο στον Αμπελώνα, που νοσηλεύονται λόγω κορωνοϊού.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ το τέταρτο άτομο είναι μία γυναίκα 81 ετών, η οποία ήταν επαφή καλεσμένου στον γάμο, ενώ θετικός στον ιό βρέθηκε και πασίγνωστος ηθοποιός.

Σημειώνεται ότι υπάρχουν άλλοι τρεις διασωληνωμένοι εξαιτίας του κορονοϊού σε ΜΕΘ, επίσης επαφές καλεσμένων στον γάμο στον Αμπελώνα. Από τους καλεσμένους συνολικά έχουν σημειωθεί επτά κρούσματα κορωνοϊού.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share