Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Καβάλα: Βρέθηκε νεκρός 58χρονος με δυο σφαίρες στο κεφάλι

Τι συνέβη;

25 Αυγούστου 2020 07:27
Καβάλα: Βρέθηκε νεκρός 58χρονος με δυο σφαίρες στο κεφάλι

Τραύματα από πυροβόλο όπλο έφερε ο 58χρονος αλλοδαπός, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός σε αγροτική περιοχή στην Κάριανη Καβάλας. Ενώ, λίγο νωρίτερα κατέληξε ο 30χρονος που είχε τραυματιστεί από την έκρηξη στο Blue Horizon.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 58χρονος έφερε δύο τραύματα από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι. Διενεργείται προανάκριση για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου του 58χρονου.

Τραγωδία στην Ελασσόνα: 20χρονος αυτοπυροβολήθηκε

Μια ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε το Σάββατο στην Ελασσόνα, όπου ένας 20χρονος βρέθηκε νεκρός από οικείους του οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία. Ωστόσο, σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο και η υπόθεση του νεκρού στην Κοζάνη που ανασύρθηκε από τη λίμνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός αυτοπυροβολήθηκε με όπλο το οποίο - άγνωστο πώς - βρέθηκε στα χέρια του. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί που διαπίστωσαν το θάνατό του, αποκλείοντας την εγκληματική ενέργεια. Για το τραγικό συμβάν διατάχτηκε νεκροψία – νεκροτομή που θα γίνει στη Λάρισα αύριο.

Θρίλερ στην Κέρκυρα: Νεκρό βρέφος 4 μηνών - Το βρήκαν οι γονείς του

Μία τραγική είδηση έγινε γνωστή σήμερα το πρωί. Πρόκειται για ένα μωρό 4 μηνών το οποίο βρέθηκε νεκρό από τους γονείς του οι οποίοι βρισκόταν διακοπές στην Κέρκυρα. Ωστόσο, λίγες ημέρες πριν μία ακόμη τραγωδία είχε συνέβη στο νησί όταν ένας τουρίστας σκοτώθηκε πέφτοντας από το μπαλκόνι ξενοδοχείου.

Το περιστατικό συνέβη σήμερα το πρωί σε ξενοδοχείο στον Άγιο Γεώργιο Αργυράδων. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η μητέρα τάισε το μωρό το βράδυ με το μπιμπερό και του το άφησε στο στόμα με αποτέλεσμα να πνιγεί από το γάλα.

Άγνωστα παραμένουν τα αίτια και αν το μωρό αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα υγείας. Την υπόθεση έχει αναλάβει η Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας ενώ αναμένεται ιατροδικαστική εξέταση.

Τραγωδία στην Κοζάνη: Νεκρός ανασύρθηκε από τη λίμνη Πολυφύτου

Ένας άνδρας ανασύρθηκε νεκρός από τη λίμνη Πολυφύτου, στην Κοζάνη, ενώ πριν λίγες ώρες συναγερμός είχε σημάνει στην περιοχή καθώς εντοπίστηκε ένα κρούσμα κορωνοϊού σε βρέφος 6 μηνών.

Ο άτυχος άντρας ανασύρθηκε το πρωί της Δευτέρας (21/08) από άντρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σερβίων, οι οποίοι ειδοποιήθηκαν από διερχόμενους.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για έναν ηλικιωμένο άντρα, κάτοικο μικρού χωριού του Δήμου Σερβίων. Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, όλα δείχνουν πως δεν υπάρχει κάποιο ατύχημα.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share