Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ηράκλειο: Πέθανε ο 30χρονος ναυτικός από την έκρηξη στο Blue Horizon

Δεν τα κατάφερε

24 Αυγούστου 2020 17:10
Ηράκλειο: Πέθανε ο 30χρονος ναυτικός από την έκρηξη στο Blue Horizon

Πέθανε ο 30χρονος ναυτικός που τραυματίστηκε από την έκρηξη στο πλοίο Blue Horizon στην Κρήτη. Ο μηχανικός του πλοίου, που με πληροφορίες του νοσοκομείου, είχε εγκαύματα σε μεγάλη επιφάνεια στο σώμα του, νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ηρακλείου.

Ο 30χρονος μηχανικός βρισκόταν πιο κοντά στο σημείο της έκρηξης από τους άλλους τρεις ναυτικούς, που τραυματίστηκαν, στο σημείο της έκρηξης του επιβατικού πλοίου, με αποτέλεσμα να καούν τα ρούχα του και μεγάλο μέρος του σώματός του.

Συναγερμός σήμανε στις 09:30 το πρωί σε ΕΚΑΒ και λιμεναρχείο Ηρακλείου από την έκρηξη μικρής ισχύος που σημειώθηκε στο πλοίο «Blue Horizon» που βρίσκεται δεμένο στο λιμάνι του Ηρακλείου.

Τρεις ακόμη ναυτικοί τραυματίστηκαν από την έκρηξη. Οι ναυτικοί ηλικίας 45, 34 και 27 ετών, που βρίσκονταν κοντά στο σημείο της έκρηξης στο μηχανοστάσιο του πλοίου, έχουν ελαφρά εγκαύματα.

Δραπετσώνα: Ισχυρή έκρηξη σε διαμέρισμα

Μια ισχυρή έκρηξη αλλά και η φωτιά που ακολούθησε σε διαμέρισμα πολυκατοικίας το βράδυ του Σαββάτου "τρόμαξε" περιοχή της Δραπετσώνας.

Η φωτιά εκδηλώθηκε περίπου στις 11 το βράδυ σε διαμέρισμα 2ου ορόφου σε πολυκατοικία στη συμβολή των οδών Γεωργίου Αφαρά και Ελευθερίου Βενιζέλου.

Στην περιοχή βρέθηκαν πέντε πυροσβέστες με δύο οχήματα που έκαναν κατάσβεση με τις πληροφορίες να μιλούν για σημαντικές ζημιές στο εσωτερικό του σπιτιού. Όσο για τους ένοικους του σπιτιού, σύμφωνα με πληροφορίες, απουσίαζαν σε διακοπές.

Συναγερμός στην Ελευσίνα: Ισχυρή έκρηξη με έναν νεκρό

Συναγερμός σήμανε στην Ελευσίνα καθώς ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε στο εργοστάσιο της ΠΥΡΚΑΛ με αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να χάσει τη ζωή του και δύο ακόμη να τραυματιστούν. Ωστόσο, το απόλυτο χάος επικρατεί ακόμη στη Βηρυτό μετά τη φονική έκρηξη που στοίχισε τη ζωή εκατοντάδων ανθρώπων.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως τα αίτια της έκρηξης παραμένουν ακόμη αδιευκρίνιστα, ενώ υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν πως τα τρία άτομα που προαναφέρθηκαν είχαν βρεθεί στο χώρο, ενδεχομένως για να αφαιρέσουν σίδερα.

Στο σημείο βρέθηκε άμεσα ασθενοφόρο, παραλαμβάνοντας τους δύο τραυματίες και μεταφέροντάς τους στο νοσοκομείο. Ήδη διενεργείται προανάκριση για το συμβάν.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share