Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κρήτη: 9χρονος ανασύρθηκε από πισίνα χωρίς τις αισθήσεις του

Βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση

23 Αυγούστου 2020 19:02
Κρήτη: 9χρονος ανασύρθηκε από πισίνα χωρίς τις αισθήσεις του

Συναγερμός έχει σημάνει στην Κρήτη καθώς ένα παιδί 9 ετών ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από πισίνα στην περιοχή του Καρτερού. Ωστόσο, λίγο καιρό πριν μία ακόμη "υγρή" τραγωδία είχε σημειωθεί όταν πνίγηκε μια 8χρονη με την μητέρα και τον παππού της.

Το παιδί έχει μεταφερθεί στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, σύμφωνα με το cretalive.gr.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η κατάσταση του παιδιού είναι ιδιαίτερα κρίσιμη και για το λόγο αυτό διασωληνώθηκε ενώ κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στην Εντατική Μονάδα Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου.

Τραγωδία: 3χρονο κορίτσι πνίγηκε σε πισίνα, στη διάρκεια ενός πάρτι!

Μια τραγωδία συνέβη με ένα 3χρονο κορίτσι όπου πνίγηκε σε πισίνα κατά την διάρκεια πάρτι! Συγκεκριμένα, η τρίχρονη Χάρμονι Γουίλιαμς έπαιζε στο νερό σε συγκρότημα διαμερισμάτων της Τάμπα, όταν ξαφνικά βρέθηκε κάτω από την επιφάνεια του νερού. Τα άτομα που βρίσκονταν στο σημείο, την τράβηξαν έξω και προσπάθησαν να την επαναφέρουν, ωστόσο κατά τη μεταφορά της σε τοπικό νοσοκομείο, διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Ένα κορίτσι 3 ετών έχασε τη ζωή του και ένα άλλο 4 ετών νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, όταν έβγαλαν τα σωσίβια που φορούσαν και βυθίστηκαν σε πισίνα της Φλόριντα, στη διάρκεια ενός πάρτι. Τραγωδία: Ηλικιωμένος πνίγηκε στη πισίνα του σπιτιού του!

Την ίδια στιγμή, η τετράχρονη Τζιανόα Χαβελιέρ διασώθηκε και μεταφέρθηκε στο ίδιο νοσοκομείο, έχοντας διαφύγει, πλέον, τον κίνδυνο. «Έχει τις αισθήσεις της, αναπνέει κανονικά και σύντομα θα έχει επανέλθει πλήρως» ανέφεραν οι Αρχές.

Η τραγωδία συνέβη λίγο μετά τις 5 το απόγευμα του Σαββάτου, όταν μια οικογένεια πραγματοποιούσε ένα πάρτι σε πισίνα συγκροτήματος διαμερισμάτων, στο οποίο συμμετείχαν περίπου 10 παιδιά και τρεις ενήλικες.

«Παίζοντας στο νερό, κάποια στιγμή τα κορίτσια έβγαλαν τα σωσίβιά τους», ανέφερε η αστυνομία. «Όταν οι ενήλικες συνειδητοποίησαν ότι τα νεαρά κορίτσια, που δεν μπορούσαν να κολυμπήσουν, είχαν βρεθεί κάτω από το νερό, έσπευσαν να βοηθήσουν, τραβώντας τα από την πισίνα κι εκτελώντας ΚΑΡΠΑ, μέχρι την άφιξη των ασθενοφόρων».

Η αστυνομία δεν έχει απαγγείλει κατηγορίες για το τραγικό συμβάν.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share