Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θρίλερ στην Κέρκυρα: Δεν πνίγηκε από γάλα το βρέφος

Ανατροπή!

22 Αυγούστου 2020 18:42
Θρίλερ στην Κέρκυρα: Δεν πνίγηκε από γάλα το βρέφος

"Το σύνδρομο αιφνιδίου θανάτου των βρεφών, εν αναμονή αποτελεσμάτων των τοξικολογικών εξετάσεων", είναι σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Ιωάννη Αϊβατίδη η αιτία θανάτου του τεσσάρων μηνών βρέφους, το οποίο το πρωί της Παρασκευής, βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από την μητέρα του, στην Κέρκυρα.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο ιατροδικαστής, δεν υπάρχουν ευρήματα που να οδηγούν σε πνιγμό από γάλα ή κακώσεις, οι οποίες να παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια.

Όπως έγινε γνωστό, η μητέρα του βρέφους νοσηλεύεται σε κατάσταση σοκ, στο Νοσοκομείο της Κέρκυρας. Η ίδια είναι νοσηλεύτρια στην Αγγλία και προσπάθησε να κάνει αναζωογόνηση του βρέφους μαζί με γιατρό, ο οποίος κλήθηκε να αντιμετωπίσει την κατάσταση. Στο βρέφος έγινε και τεστ κορωνοϊού, για διαγνωστικούς λόγους, για τον επαναπατρισμό της σωρού, αλλά και για λόγους ασφάλειας του προσωπικού στην ιατροδικαστική υπηρεσία.

Θρίλερ στην Κέρκυρα: Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει η μητέρα του νεκρού βρέφους

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου βρέφους μόλις 4 μηνών στην Κέρκυρα, σε πεντάστερο ξενοδοχείο του Αγίου Γεωργίου Αργυράδων.

Το μόλις 4 μηνών αγγελούδι από τη Βρετανία βρισκόταν με τη 30χρονη μητέρα του για διακοπές στο νησί των Φαιάκων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 30χρονη έβαλε το βράδυ της Πέμπτης για ύπνο το μωρό, δίνοντας του γάλα με το μπιμπερό. Όταν το παιδί τελείωσε το φαγητό του, η μητέρα του άφησε το άδειο μπουκάλι για να το πιπιλάει το παιδί και να αποκοιμηθεί.

Όταν το πρωί περίπου στις 7:30, η άτυχη μητέρα ξύπνησε και πήγε να δει τι κάνει το μωρό της, παρατήρησε ότι εκείνο δεν κινείται και δεν αντιδρούσε στις λέξεις της.

Η 30χρονη μητέρα αναστατώθηκε και κάλεσε τους ανθρώπους του ξενοδοχείου για να ειδοποιήσουν γιατρό και να δουν τι συμβαίνει στο βρέφος.

Ο γιατρός που πήγε διαπίστωσε τον θάνατο του μωρού, μάλλον από πνιγμό και η μητέρα στο άκουσμα της τραγικής είδησης πήγε να πηδήξει από το μπαλκόνι του δωματίου της. Τελευταία στιγμή την κράτησαν οι εργαζόμενοι του ξενοδοχείου και της έσωσαν τη ζωή.

Η Βρετανίδα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να λάβει ψυχολογική υποστήριξη καθώς έχει πάθει σοκ από τον θάνατο του παιδιού της.

Αύριο θα πραγματοποιηθεί ιατροδικαστική εξέταση στο βρέφος προκειμένου να αποδοθούν ή όχι ευθύνες στην μητέρα για τον θάνατό του.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share