Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θανατηφόρο τροχαίο στην Κρήτη - Νεκρός 33χρονος

Στην περιοχή της Ιεράπετρας

22 Αυγούστου 2020 11:20
Θανατηφόρο τροχαίο στην Κρήτη - Νεκρός 33χρονος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στους δρόμους της Κρήτης, καθώς ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του στο εθνικό οδικό δίκτυο του νησιού.

Συγκεκριμένα, ένας 33χρονος δικυκλιστής, πέθανε μετά από τροχαίο ατύχημα, που σημειώθηκε στην περιοχή της Ιεράπετρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost το τροχαίο σημειώθηκε ξημερώματα Σαββάτου (22/08), όταν ο 33χρονος κινούμενος με τη μηχανή του, επιστρέφοντας από την Ιεράπετρα στον Μακρύ Γιαλό, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα να "καρφωθεί" πίσω από σταθμευμένο ΙΧ.

Εξαιτίας της σφοδρότητας πρόσκρουσης, ο 33χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που ειδοποιήθηκε, έσπευσε στο σημείο, αλλά ήταν ήδη αργά για τον άτυχο άνδρα. Να σημειωθεί, ότι πριν από λίγες ημέρες, μοτοσυκλετιστής συγκρούστηκε με αυτοκίνητο και εκσφενδονίστηκε στα 10 μέτρα.

Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρός 48χρονος σε τροχαίο

Τραγικό θάνατο σε φρικτό τροχαίο βρήκε ένας 48χρονος άνδρας στο Ηράκλειο της Κρήτης. Επίσης, ένα σοκαριστικό τροχαίο με θύμα 40χρονο οδηγό μοτοσυκλέτας, έγινε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στη Γλυφάδα.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, ο 48χρονος άνδρας και η 47χρονη συζυγός του από την Γερμανία, βρίσκονταν σε διακοπές στα Μάλια, ενεπλάκησαν σε τροχαίο δυστύχημα χτες το απόγευμα.

Πιο συγκεκριμένα η “γουρούνα” που οδηγούσε ο σύζυγος εξετράπη της πορείας του, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 48χρονου και τον σοβαρό της συζύγου του που βρίσκεται στην εντατική του ΠΑΓΝΗ, ωστόσο το συγκεκριμένο δυστύχημα προστίθεται ως ένα ακόμα τραγικό περιστατικό στους δρόμους της Κρήτης.

Αμαλιάδα: Νεκροί δύο Γάλλοι τουρίστες μετά από τροχαίο

Τραγικό θάνατο βρήκαν δύο Γάλλοι τουρίστες όταν το βράδυ της Παρασκευής το αυτοκίνητό τους έπεσε σε αρδευτικό κανάλι στην επαρχιακή οδό Αμαλιάδας - Μαραθιάς.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ilia.news, οι δύο επιβάτες ηλικίας 40-45 ετών, βρήκαν τραγικό θάνατο καθώς πνίγηκαν όταν το ΙΧ τους έπεσε αναποδογυρισμένο μέσα στο νερό. Το αυτοκίνητο με γαλλικές πινακίδες κυκλοφορίας, σύμφωνα με μαρτυρίες, είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα.

Η άγνοια των κινδύνων του δρόμου, είχε σαν αποτέλεσμα να πέσει πάνω στο δεξί προστατευτικό της γέφυρας, το οποίο διαλύθηκε, ενώ στη συνέχεια, το όχημα εκτινάχθηκε πάνω από το αριστερό προστατευτικό και έπεσε μέσα στο νερό. Στο σημείο να θυμίσουμε, ότι πριν λίγες ημέρες, ένας 29χρονος απανθρακώθηκε από φωτιά σε ΙΧ.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share