Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Αμαλιάδα: Νεκροί δύο Γάλλοι τουρίστες - Το αυτοκίνητό τους έπεσε σε αρδευτικό κανάλι

Το αμάξι είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα

22 Αυγούστου 2020 09:40
Αμαλιάδα: Νεκροί δύο Γάλλοι τουρίστες - Το αυτοκίνητό τους έπεσε σε αρδευτικό κανάλι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τραγικό θάνατο βρήκαν δύο Γάλλοι τουρίστες όταν το βράδυ της Παρασκευής το αυτοκίνητό τους έπεσε σε αρδευτικό κανάλι στην επαρχιακή οδό Αμαλιάδας - Μαραθιάς.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ilia.news, οι δύο επιβάτες ηλικίας 40-45 ετών, βρήκαν τραγικό θάνατο καθώς πνίγηκαν όταν το ΙΧ τους έπεσε αναποδογυρισμένο μέσα στο νερό. Το αυτοκίνητο με γαλλικές πινακίδες κυκλοφορίας, σύμφωνα με μαρτυρίες, είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα.

Η άγνοια των κινδύνων του δρόμου, είχε σαν αποτέλεσμα να πέσει πάνω στο δεξί προστατευτικό της γέφυρας, το οποίο διαλύθηκε, ενώ στη συνέχεια, το όχημα εκτινάχθηκε πάνω από το αριστερό προστατευτικό και έπεσε μέσα στο νερό. Στο σημείο να θυμίσουμε, ότι πριν λίγες ημέρες, ένας 29χρονος απανθρακώθηκε από φωτιά σε ΙΧ.

Τραγωδία στις Σέρρες: Νεκρός 17χρονος σε εγκαταλελειμμένο σπίτι

Τραγωδία σημειώθηκε στις Σέρρες, καθώς ένας 17χρονος βρέθηκε νεκρός σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στην περιοχή της Καλλιθέας.

Μετά από τηλεφώνημα που δέχτηκε η αστυνομία, κατά πληροφορίες από 20χρονο φίλο του, άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης, επισκέφθηκαν το παλιό σπίτι στην περιοχή της Καλλιθέας, όπου και βρέθηκαν μπροστά στη σωρό του 17χρονου όπως αναφέρει το serres24.gr. Στον τόπο που βρέθηκε νεκρός ο νεαρός, πήγε και ο ιατροδικαστής, ο οποίος αύριο θα προχωρήσει σε νεκροψία – νεκροτομή για τα αίτια του θανάτου, ενώ πρόσφατα κόντεψε να γραφτεί μια «μαύρη» ιστορία στην Πρώτη Σερρών.

Πάντως σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια, ενώ η αστυνομία ερευνά όλα τα στοιχεία.

Νεκρός 22χρονος μοτοσικλετιστής σε τροχαίο

Ένας 22χρονος μοτοσικλετιστής άφησε την τελευταία του πνοή πάνω στην άσφαλτο, λίγο μετά τις 3 το απόγευμα, στον οδικό άξονα που συνδέει την Μεσορράχη με την Αμφίπολη, στις Σέρρες.

Υπό συνθήκες που ερευνώνται, η δίκυκλη μηχανή που οδηγούσε o 22χρονος ξέφυγε από την πορεία της και ανατράπηκε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα, όπως και ένας 23χρονος μπασκετμπολίστας.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε στο σημείο που μετέφερε τον 22χρονο στο Νοσοκομείο των Σερρών, όπου όμως διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Έρευνες για τις ακριβείς συνθήκες του τροχαίου διενεργεί το τμήμα τροχαίας Σερρών.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share