Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Θρίλερ στην Κέρκυρα: Νεκρό βρέφος 4 μηνών - Το βρήκαν οι γονείς του

Τι συνέβη;

21 Αυγούστου 2020 10:42
Θρίλερ στην Κέρκυρα: Νεκρό βρέφος 4 μηνών - Το βρήκαν οι γονείς του

Μία τραγική είδηση έγινε γνωστή σήμερα το πρωί. Πρόκειται για ένα μωρό 4 μηνών το οποίο βρέθηκε νεκρό από τους γονείς του οι οποίοι βρισκόταν διακοπές στην Κέρκυρα. Ωστόσο, λίγες ημέρες πριν μία ακόμη τραγωδία είχε συνέβη στο νησί όταν ένας τουρίστας σκοτώθηκε πέφτοντας από το μπαλκόνι ξενοδοχείου.

Το περιστατικό συνέβη σήμερα το πρωί σε ξενοδοχείο στον Άγιο Γεώργιο Αργυράδων. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η μητέρα τάισε το μωρό το βράδυ με το μπιμπερό και του το άφησε στο στόμα με αποτέλεσμα να πνιγεί από το γάλα.

Άγνωστα παραμένουν τα αίτια και αν το μωρό αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα υγείας. Την υπόθεση έχει αναλάβει η Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας ενώ αναμένεται ιατροδικαστική εξέταση.

Νεκρό βρέφος στη Ναύπακτο: Τι διαπίστωσε ο ιατροδικαστής (Video)

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στη Ναύπακτο με την ιστορία της 20χρονης με το νεκρό βρέφος. Το βράδυ της Τρίτης, η 20χρονη κοπέλα μεταφέρθηκε με ακατάσχετη αιμορραγία από τη Ναύπακτο στο νοσοκομείο της Πάτρας

Όταν εισήλθε στο νοσοκομείο, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι η αιμορραγία προέρχονταν από τοκετό. Άμεσα, οι γιατροί, φοβούμενοι το ενδεχόμενο παιδοκτονίας, ενημέρωσαν τις αστυνομικές αρχές να εκκινήσουν τις έρευνες. Ωστόσο σύμφωνα με το MEGA, κάτι τέτοιο δεν προκύπτει, καθώς ο ιατροδικαστής που εξέτασε το νεκρό βρέφος διαπίστωσε ότι δεν υπάρχει κάποια κάκωση στο παιδί.

Το πιθανότερο σενάριο είναι να πρόκειται για αποβολή στον 6ο μήνα της κύησης. Η 20χρονη, ισχυρίστηκε, ότι δεν γνώριζε ότι είναι έγκυος. Η κοπέλα παραμένει στο νοσοκομείο. Οι ιστολογικές εξετάσεις θα δείξουν αν πρόκειται για μια απλή αποβολή ή αν υπάρχει και κάτι άλλο στην υπόθεση.

Νεκρό βρέφος 32 ημερών - Σπαραγμός στην Πάτρα

Στο νοσοκομείο του Ρίου στην Πάτρα, άφησε την τελευταία του πνοή ένα βρέφος μόλις 32 ημερών. Επίσης, τραγικό θάνατο βρήκε ένα βρέφος μόλις δύο μηνών, που κατέληξε σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Το τραγικό συμβάν, σημειώθηκε το πρωί του περασμένου Σαββάτου (20-06-2020), στην περιοχή της Βόνιτσας, όπου ένα βρέφος μόλις 32 ημερών, υπέστη καρδιακή ανακοπή. Αμέσως σήμανε συναγερμός και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, μετέφεραν το βρέφος στο νοσοκομείο Μεσολογγίου εκεί όπου οι γιατροί κατάφεραν να κάνουν ανάταξη στο παιδί και να το σταθεροποιήσουν.

Αφού διασωληνώθηκε με την συνοδεία αναισθησιολόγου, μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο. Εκεί, έδωσαν μάχη έξι γιατροί στο Ρίο να το σώσουν μετά από δύο ανακοπές. Δυστυχώς όμως η μικρούλα δεν τα κατάφερε καθώς τα ξημερώματα υπέστη δύο ακόμα ανακοπές.

Στην πρώτη έγινε επιτυχώς ανάταξη στην δεύτερη δυστυχώς δεν μπορούσε να γίνει τίποτα ιατρικώς για να αντιμετωπιστεί. H τραγική είδηση σκόρπισε θλίψη και βύθισε στο πένθος του γονείς του άτυχου βρέφους.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share