Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κατερίνη: 29χρονος απανθρακώθηκε από φωτιά σε ΙΧ

Τραγωδία!

20 Αυγούστου 2020 07:54
Κατερίνη: 29χρονος απανθρακώθηκε από φωτιά σε ΙΧ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στην Εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης, στο ύψος της Κατερίνης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, γύρω στις 3:00 τα ξημερώματα λίγο πριν το τούνελ στο 334ο χλμ, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, ΙΧ που οδηγούσε 29χρονος συγκρούστηκε με επικαθήμενο φορτηγό, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να πάρει φωτιά. Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες, είχε γίνει και ένα φρικτό τροχαίο στη Θεσσαλονίκη.

Στο σημείο έσπευσαν και επιχείρησαν 15 πυροσβέστες με 6 οχήματα.

Συνταρακτικό τροχαίο: Μοτοσυκλετιστής συγκρούστηκε με αυτοκίνητο και εκσφενδονίστηκε στα 10 μέτρα

Ένα συνταρακτικό βίντεο ήρθε στη δημοσιότητα από τον εκπαιδευτή πρώτων βοηθειών, Γιάννη Δασκαλάκη, με έναν μοτοσυκλετιστή να συγκρούεται με αυτοκίνητο και να εκσφενδονίζεται στα 10 μέτρα.

Στο βίντεο, καταγράφηκε η σφοδρή σύγκρουση μοτοσυκλέτας με αυτοκίνητο στη Σητεία της Κρήτης, που είχε ως αποτέλεσμα τον εκσφενδονισμό του οδηγού της μοτοσυκλέτας, διαγράφοντας μια τροχιά 10 μέτρων, ενώ φρικτό ήταν το τροχαίο που συνέβη στα Τρίκαλα.

Όπως αναφέρει ο κ. Δασκαλάκης:

«Το ατύχημα σημειώθηκε Κυριακή 16 Αυγούστου στη Σητεία και έτυχε να είμαι παρών στο σημείο.. Σώθηκε από θαύμα ο οδηγός της μοτοσυκλέτας γιατί φορούσε κράνος και ήταν δεμένο το υποσιάγωνο.

Αγαπητοί φίλοι κοινοποιώ αυτό το βίντεο με την σύμφωνη γνώμη των οδηγών που ενεπλάκησαν στο τροχαίο, για να παροτρύνω όσους οδηγούς μοτοσυκλετών που δεν φοράνε προστατευτικό κράνος ή φοράνε τύπου "καπελάκι" για να ξεγελάσουν την αστυνομία.

Φοράμε κράνος προδιαγραφών και δένουμε σφιχτά τους ιμάντες του, αν αγαπάμε τη ζωή μας και αυτούς που μας αγαπούν»!

Το συγκλονιστικό βίντεο που δόθηκε στην δημοσιότητα με τη σύμφωνη γνώμη των εμπλεκομένων στο τροχαίο - Προσοχή σκληρές εικόνες

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ !! Τον έσωσε το κράνος. Σφοδρή σύγκρουση μοτοσυκλέτας με αυτοκίνητο στη Σητεία, με αποτέλεσμα τον εκσφενδονισμό του οδηγού της μοτοσυκλέτας, διαγράφοντας μια τροχιά 10 μέτρων… Το ατύχημα σημειώθηκε Κυριακή 16 Αυγούστου στη Σητεία και έτυχε να είμαι παρών στο σημείο.. Σώθηκε από θαύμα ο οδηγός της μοτοσυκλέτας γιατί φορούσε κράνος και ήταν δεμένο το υποσιάγωνο. Αγαπητοί φίλοι κοινοποιώ αυτό το βίντεο με την σύμφωνη γνώμη των οδηγών που ενεπλάκησαν στο τροχαίο, για να παροτρύνω όσους οδηγούς μοτοσυκλετών δεν φοράνε προστατευτικό κράνος ή φοράνε τύπου ‘’καπελάκι’’ για να ξεγελάσουν την αστυνομία. Φοράμε κράνος προδιαγραφών και δένουμε σφιχτά τους ιμάντες του, αν αγαπάμε τη ζωή μας και αυτούς που μας αγαπούν !! Αν ακούει το κράτος απαλλάξτε το κράνος από ΦΠΑ και στην τελική επιδοτήστε τα ή συμψηφίστε την αγορά τους με τα τέλη κυκλοφορίας για κάποια χρόνια, ανάλογα την κατηγορία !! Γιάννης Δασκαλάκης

Posted by Γιάννης Δασκαλάκης on Tuesday, August 18, 2020

Πηγή: Cretalive.gr

Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρός 48χρονος σε τροχαίο

Τραγικό θάνατο σε φρικτό τροχαίο βρήκε ένας 48χρονος άνδρας στο Ηράκλειο της Κρήτης. Επίσης, ένα σοκαριστικό τροχαίο με θύμα 40χρονο οδηγό μοτοσυκλέτας, έγινε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στη Γλυφάδα.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, ο 48χρονος άνδρας και η 47χρονη συζυγός του από την Γερμανία, βρίσκονταν σε διακοπές στα Μάλια, ενεπλάκησαν σε τροχαίο δυστύχημα χτες το απόγευμα.

Πιο συγκεκριμένα η “γουρούνα” που οδηγούσε ο σύζυγος εξετράπη της πορείας του, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 48χρονου και τον σοβαρό της συζύγου του που βρίσκεται στην εντατική του ΠΑΓΝΗ, ωστόσο το συγκεκριμένο δυστύχημα προστίθεται ως ένα ακόμα τραγικό περιστατικό στους δρόμους της Κρήτης.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share