Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πέθανε ο Δήμαρχος Γιάννης Σακελλαρίου

Θρήνος

19 Αυγούστου 2020 07:23
Πέθανε ο Δήμαρχος Γιάννης Σακελλαρίου

Θρήνος έχει ξεσπάσει στην τοπική κοινωνία με τα την τραγική είδηση του θανάτου σε ηλικία 69 ετών του δήμαρχου Φαρκαδόνας στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων Γιάννη Σακελλαρίου, ο οποίος είχε διατελέσει για πολλά χρόνια διευθυντής του Κέντρου Υγείας της περιοχής.

Η πρώτη του ενασχόληση με τα κοινά ήταν η εκλογή του ως πρόεδρος της Κοινότητας Οιχαλίας και συνέχισε ως δήμαρχος στον Καποδιστριακό δήμο Οιχαλίας. Εν συνεχεία εξελέγη πρόεδρος του νομαρχιακού συμβουλίου Τρικάλων και το 2019 δήμαρχος Φαρκαδόνας.

Σε ανακοίνωσή της η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας (ΔΕΕΠ) Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας, μεταξύ άλλων εκφράζει την θλίψη για την απώλεια του Γιάννη Σακελλαρίου, ενός ανθρώπου, όπως σημειώνει, «που διέθετε περίσσεια ανθρωπιά, που ήταν πάντα χαμογελαστός παρά τις δυσκολίες που πέρασε».

Τρίκαλα: Νεκρός 50χρονος οδηγός ΙΧ που έπεσε πάνω σε κολόνα της ΔΕΗ

Ένα θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 6 το απόγευμα της Τρίτης στην επαρχιακή οδό Μεγαλοχωρίου-Πατουλιάς στα Τρίκαλα, με θύμα έναν 50χρονο.

Σύμφωνα με το TV10.gr, το Ι.Χ., με οδηγό έναν 50χρονο με καταγωγή από το Λόγγο, εξετράπη της πορείας του κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έπεσε πάνω σε κολόνα της ΔΕΗ και, στη συνέχεια, ανετράπη σε παρακείμενο χωράφι. Ακόμα ένα θανατηφόρο τροχαίο που σημειώνεται σήμερα, αφού και ένας 26χρονος βρήκε τραγικό θάνατο στη Λαμία.

Μάλιστα, η κολόνα κατέρρευσε πάνω στο όχημα και ο οδηγός εγκλωβίστηκε μέσα σε αυτό. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής και μετά από πολύωρη προσπάθεια απεγκλώβισαν τον οδηγό που δυστυχώς ήταν νεκρός.

Θανατηφόρο τροχαίο στα Τρίκαλα

Θανατηφόρο τροχαίο στα Τρίκαλα

Posted by TV 10 Θεσσαλίας on Tuesday, August 18, 2020

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε την σορό του ενώ το τμήμα τροχαίας διενεργεί προανάκριση για τα αίτια του συμβάντος.

Πέθανε ο Σάββας Θεοδωρίδης

Ο επίτιμος πρόεδρος του Ολυμπιακού, Σάββας Θεοδωρίδης, άφησε την τελευταία του πνοή, αφού νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες στην εντατική του νοσοκομείου Σωτηρία.

Ο 85χρονος Σάββας Θεοδωρίδης ταλαιπωρήθηκε τα προηγούμενα χρόνια από σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο είχε αντιμετωπίσει. Παρά τις δυσκολίες βρισκόταν πάντα στο πλευρό της αγαπημένης του ομάδας, στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share