Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Σοκ στη Λαμία: Νεκρός 26χρονος μοτοσυκλετιστής σε τραγικό τροχαίο

Τραγωδία!

18 Αυγούστου 2020 16:47
Σοκ στη Λαμία: Νεκρός 26χρονος μοτοσυκλετιστής σε τραγικό τροχαίο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ προκάλεσε στη Λαμία το τραγικό τροχαίο, που σημειώθηκε σήμερα (18/8) λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι στη συμβολή των οδών Κύπρου και Αμφικτυόνων, φέρνοντας το θάνατο ενός μοτοσυκλετιστή.

Σύμφωνα με το Evima.gr, ο ίδιος κινούνταν κανονικά επί της οδού Κύπρου με κατεύθυνση προς το Παγκράτι, όταν σύμφωνα με πληροφορίες συγκρούστηκε με ΙΧ που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα και επιχείρησε να στρίψει στην οδό Αμφικτυόνων.

Στο σημείο έφτασε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε νεκρό τον δικυκλιστή στα επείγοντα Περιστατικά του Νοσοκομείου Λαμίας, ενώ φρικτό ήταν και το ατύχημα που συνέβη στη Θεσσαλονίκη.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, στο σημείο βρέθηκε το κράνος του, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί αν το φορούσε.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος έχει αναλάβει η Τροχαία Λαμίας.

Τραγωδία στη Λαμία: Ηλικιωμένη παρέσυρε και σκότωσε τον πρώην αντιδήμαρχο

Θλίψη σκόρπισε στην τοπική κοινωνία της Λαμίας, καθώς όπως έγινε γνωστό το πρωί της Δευτέρας, ο 61χρονος πρώην αντιδήμαρχος Δήμος Καλαμπαλίκης έχασε τη ζωή του αφού προηγουμένως παρασύρθηκε από ΙΧ.

Το τραγικό συμβάν εκτυλίχθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου και συγκεκριμένα στην παλαιά εθνική οδό Λαμίας – Αθηνών, στο ύψος του παλιού Λεβέντη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μία ηλικιωμένη οδηγός, άγνωστο πώς, κατά τη διάρκεια του πρωινού περιπάτου του πρώην αντιδημάρχου του δήμου Λαμίας τoν παρέσυρε με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Άμεσα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Λαμίας όπου οι γιατροί προσπάθησαν να τον κρατήσουν στη ζωή ωστόσο κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό.

Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρός 48χρονος σε τροχαίο

Τραγικό θάνατο σε φρικτό τροχαίο βρήκε ένας 48χρονος άνδρας στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, ο 48χρονος άνδρας και η 47χρονη συζυγός του από την Γερμανία, βρίσκονταν σε διακοπές στα Μάλια, ενεπλάκησαν σε τροχαίο δυστύχημα χτες το απόγευμα.

Πιο συγκεκριμένα η “γουρούνα” που οδηγούσε ο σύζυγος εξετράπη της πορείας του, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 48χρονου και τον σοβαρό της συζύγου του που βρίσκεται στην εντατική του ΠΑΓΝΗ, ωστόσο το συγκεκριμένο δυστύχημα προστίθεται ως ένα ακόμα τραγικό περιστατικό στους δρόμους της Κρήτης.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share