Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Κοζάνη: Κλειστή ως τις 26 Αυγούστου η λαϊκή αγορά

Για προληπτικούς λόγους

18 Αυγούστου 2020 16:14
Κοζάνη: Κλειστή ως τις 26 Αυγούστου η λαϊκή αγορά

Απαγορεύτηκε η λειτουργία της λαϊκής αγοράς μέχρι τις 26 Αυγούστου επί της οδού Αριστοτέλους στην Κοζάνη για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας.

Αυτό ορίζει σχετική κοινή υπουργική απόφαση των υπουργείων Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Προστασίας του Πολίτη, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Υγείας και Εσωτερικών, σύμφωνα με την οποία απαγορεύεται η λειτουργία της λαϊκής αγοράς, για το χρονικό διάστημα από 17.8.2020 έως και 26.8.2020, μετά την αναφορά του τμήματος Εμπορίου και Τουρισμού της Διεύθυνσης Ανάπτυξης της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης ότι δεν τηρούνται οι κανόνες για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19.

Ακόμα μια νέα απόφαση, μετά και από όσα αποφασίστηκαν για τα σχολεία, τα οποία θα βρείτε εδώ. Η απόφαση δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Κορωνοϊός: Θετικός στον ιό ο διοικητής του Νοσοκομείου Κιλκίς

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο διοικητής του Νοσοκομείου Κιλκίς μετά το τέλος των ολιγοήμερων διακοπών, ενώ δεν είχε κανένα σύμπτωμα. Του έγινε έλεγχος πριν επιστρέψει στα καθήκοντά του τη Δευτέρα 17 Αυγούστου, όπως και σε υγειονομικούς στο ΑΧΕΠΑ, εκ των οποίων 7 βρέθηκαν θετικοί στον ιό.

Η ανακοίνωση του Νοσοκομείου Κιλκίς την οποία υπογράφει ο ίδιος ο διοικητής έχει ως εξής:

Στο πλαίσιο μοριακού ελέγχου PCR που πραγματοποιείται σε υγειονομικούς υπαλλήλους που επιστρέφουν από άδεια σύμφωνα με οδηγία του Υπουργείου Υγείας και της Υγειονομικής Περιφέρειας, ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς όντας πλήρως ασυμπτωματικός και προτού επιστρέψει στα καθήκοντά του διαγνώστηκε θετικός SARS-COV-2.

Ως εκ τούτου ο Διοικητής θα απουσιάσει από τα καθήκοντά του για το χρονικό διάστημα που θα βρίσκεται σε κατ΄ οίκον νοσηλεία. Τα καθήκοντά του θα εκτελεί ο Αναπληρωτής Διοικητής του Διασυνδεόμενου Νοσοκομείου.

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ Γ.Ν. ΚΙΛΚΙΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΙΤΣΟΣ

Κορωνοϊός: Εξελίξεις για την υγεία του 27 ημερών βρέφους

Εξελίξεις υπάρχουν για την υγεία του 27 ημερών βρέφους, το οποίο νοσηλευόταν θετικό στον κορωνοϊό και πήρε εξιτήριο από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Ο πυρετός έπεσε και οι γιατροί του έδωσαν εξιτήριο προκειμένου να επιστρέψει σπίτι του μετά από τρεις ημέρες νοσηλείας.

Το μωράκι είναι καλά στην υγεία του, ενώ νωρίτερα υπήρξε νέος θάνατος στο «Αττικόν».

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share