Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Φοβερό σκηνικό στο Βόλο: Αρραβώνας με 150 άτομα και... συμπλοκή με αστυνομικούς

Χαμός στο πάρτι που έγινε

18 Αυγούστου 2020 12:55
Φοβερό σκηνικό στο Βόλο: Αρραβώνας με 150 άτομα και... συμπλοκή με αστυνομικούς
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα φοβερό σκηνικό υπήρξε στην Νέα Ιωνία Βόλου, όπου σύμφωνα με την εφημερίδα «Ταχυδρόμος» όχι απλά έγινε πάρτι αρραβώνα με 150 άτομα, αλλά σημειώθηκε και συμπλοκή με αστυνομικούς.

Η παραβίαση του μέτρου για τον περιορισμό των καλεσμένων σε κοινωνικές εκδηλώσεις έως τα 100 άτομα μέχρι προχθές Κυριακή (16/8) και έως τα 50 άτομα από χθες (17/8) στο πλαίσιο της προστασίας της δημόσιας υγείας, δεν ήταν η μόνη. Μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες η μουσική έπαιζε στη διαπασών κρατώντας ξάγρυπνους τους κατοίκους της περιοχής ενώ όταν επενέβησαν έπειτα από πολλαπλές καταγγελίες αστυνομικοί, δέχτηκαν επίθεση με μπουκάλια και πέτρες από καλεσμένους που ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, ενώ στην περιοχή βρέθηκαν θετικοί σε μπαρ και εστιατόρια.

Παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες των αστυνομικών ο... «πόλεμος» συνεχιζόταν. Σε κάθε προσέγγιση τα περιπολικά δέχονταν επίθεση. Νωρίς το πρωί, αστυνομικοί κατάφεραν να μπουν στο σπίτι που φιλοξενούνταν το γλέντι. Ακόμη κι εκείνη την ώρα στον χώρο βρίσκονταν 150 καλεσμένοι.

Αστυνομικοί προχώρησαν στη βεβαίωση παράβασης για μη τήρηση των μέτρων κατά του κορωνοϊού επιβάλλοντας διοικητικό πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ σε βάρος του πατέρα της νύφης ο οποίος ταυτόχρονα συνελήφθη στο πλαίσιο του Αυτοφώρου και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα για διατάραξη κοινής ησυχίας και ηχορύπανση.

Κορωνοϊός: Εξελίξεις για την υγεία της 17χρονης στο ΑΧΕΠΑ

Εξελίξεις υπάρχουν για την υγεία της 17χρονης, η οποία έχει προσβληθεί από κορωνοϊό και νοσηλεύεται διασωληνωμένη στο ΑΧΕΠΑ, με την κατάσταση να παραμένει σοβαρή, αλλά να βελτιώνεται με τις μέρες να περνούν.

Η νεαρή κοπέλα έχει διασωληνωθεί από το Σάββατο (15/8) και αυτό που προβληματίζει τους γιατρούς, είναι ότι δεν αντιμετώπιζε κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας (υποκείμενο νόσημα), κατά το παρελθόν.

Μέχρι στιγμής οι γιατροί δεν έχουν εξηγήσει πώς υπήρξε αυτή η ραγδαία μεταβολή της υγείας της κοπέλας μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.

Σημειώνεται πως πρόκειται για το νεαρότερο θύμα του κορωνοϊού στην χώρα που έχει εισέλθει σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και έχει διασωληνωθεί.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share