Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θρίλερ στο Άργος: Βρέθηκε 60χρονος νεκρός δεμένος με μονωτική ταινία

Συναγερμός στις Αρχές

16 Αυγούστου 2020 15:21
Θρίλερ στο Άργος: Βρέθηκε 60χρονος νεκρός δεμένος με μονωτική ταινία
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένας 60χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός σε αγροτική κατοικία κοντά στο χωριό Ίναχος, μέσα στον κάμπο της Αργολίδας, σήμερα το μεσημέρι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του argolikeseidhseis.gr, πρόκειται για έναν 60χρονο άνδρα. Τον άτυχο άνδρα εντόπισε φίλος του και ειδοποίησε την αστυνομία.

Ήταν πεσμένος στο πάτωμα και δεμένος με μονωτική ταινία. Το Τμήμα Ασφαλείας Άργους της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας που ερευνά την υπόθεση, εξετάζει ως το πιο πιθανό ενδεχόμενο την ληστεία μετά φόνου.
Ενώ, ένα φρικτό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε, στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Μουδανιών το βράδυ του Σαββάτου. Ένας 55χρονος άντρας έχασε την ζωή του.

Άγρια δολοφονία: 23χρονος βρέθηκε νεκρός σε διαμέρισμα

Νεκρός βρέθηκε ο 23χρονος Ρώσος influencer Αλί Ζαμπίροφ- γνωστός στα social media ως Ιγκόρ Γκρόμοφ- που είχε δεχθεί διαδικτυακό bullying ουκ ολίγες φορές επειδή δήλωνε ομοφυλόφιλος.

Ο Ιγκόρ δολοφονήθηκε, πιθανότατα δια στραγγαλισμού, και οι ρωσικές αρχές ερευνούν την εμπλοκή του φίλου του, στο διαμέρισμα του οποίου βρέθηκε νεκρός ο Γκρόμοφ. Επίσης, μια φρικιαστική δολοφονία εκτυλίχθηκε στο Μέριλαντ των ΗΠΑ με μια 30χρονη ετοιμόγεννη να εκτελείται με μια σφαίρα στο κεφάλι

Ο ίδιος αρνείται κάθε εμπλοκή και δήλωσε, σύμφωνα με τη Daily Star, που επικαλείται τοπικά ΜΜΕ, ότι ο Ιγκόρ τον επισκέφθηκε το βράδυ πριν από το θάνατό του για να δανειστεί κάποια χρήματα και αποφασίσει να περάσει τη νύχτα στο σπίτι του.

Όταν ξύπνησε βρήκε τον 23χρονο νεκρό και κάλεσε την αστυνομία, η οποία τον συνέλαβε καθώς βρέθηκαν σημάδια στραγγαλισμού στο λαιμό του Ιγκόρ.

Σύμφωνα με τον τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό KP, η αστυνομία πιστεύει ότι οι δύο άνδρες μέθυσαν και ο Ιγκόρ προσπάθησε να αποπλανήσει τον φίλο του, ο οποίος έγινε έξαλλος και τον έπνιξε.

Χαλκιδική: Βρέθηκε νεκρός 27χρονος σε παραλία

Νεκρός ανασύρθηκε το απόγευμα της Δευτέρας ένας 27χρονος κολυμβητής από τη θαλάσσια περιοχή της Νέας Ηράκλειας στη Χαλκιδική. Ενώ μόλις λίγες ημέρες πριν τραγικό θάνατο είχαν βρει 2 αδερφές σε πολύ κοντινό σημείο.

Η Λιμενική Αρχή της Νέας Μηχανιώνας ενημερώθηκε χθες για τον 27χρονο αγνοούμενο και ξεκίνησαν αμέσως έρευνες στην περιοχή για τον εντοπισμό τους. Ο νεαρός εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του και ανασύρθηκε με τη συνδρομή του πληρώματος ΕΚΑΒ.

Η σορός του διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Νέων Μουδανιών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργείται από το Α' Λιμενικό Τμήμα Νέας Μηχανιώνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share