Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αλμυρός Βόλου: Αναπάντητα ερωτήματα για το θάνατο 13χρονης σε λούνα παρκ - Ένας χρόνος από το τραγικό συμβάν (Video)

Αναπάντητα ερώτηματα

15 Αυγούστου 2020 14:55
Αλμυρός Βόλου: Αναπάντητα ερωτήματα για το θάνατο 13χρονης σε λούνα παρκ - Ένας χρόνος από το τραγικό συμβάν (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένας χρόνος συμπληρώνεται από το τραγικό συμβάν του θανάτου 13χρονης σε λούνα παρκ στον Αλμυρό Βόλου. Τα ερωτήματα παραμένουν ακόμη αναπάντητα ενώ δεν έχουν βρεθεί οι υπαίτιοι του τραγικού θανάτου της άτυχης μαθήτριας.

“Συνεχίζεται η ενδελεχής έρευνα της Εισαγγελίας προκειμένου να φωτιστούν όλες οι πτυχές της υπόθεσης και να αποδοθούν ποινικές ευθύνες σε όλους όσους συνέβαλαν αιτιωδώς στον τραγικό θάνατο της κοπέλας”, δήλωσε ο κ. Μιχάλης Δημητρακόπουλος, δικηγόρος της οικογένειας του άτυχου κοριτσιού.

Σε λίγες ημέρες οι οικογένεια θα τελέσει το ετήσιο μνημόσυνο της άτυχης μαθήτριας και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως η χαρά των παιδιών που διασκέδαζαν μετατράπηκε μέσα σε μία στιγμή σε τραγωδία.

«Έχει φύγει ένα κομμάτι από το σώμα μου»! Συγκλονίζει η μάνα της 13χρονης από την τραγωδία στο λούνα παρκ του Βόλου! (Video)

Δύσκολες ήταν οι φετινές γιορτές για την οικογένειας της της 13χρονης που σκοτώθηκε σε λούνα παρκ στον Αλμυρό Βόλου τον περασμένο Αύγουστο, όταν εκσφενδονίστηκε από το «χαλί». Συγκλονίζει η μάνα της 13χρονης λέγοντας με πόνο ότι: «Έχει φύγει ένα κομμάτι από το σώμα μου»!

Η μητέρα του κοριτσιού άνοιξε την καρδιά της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star λέγοντας: «Τι γιορτές να κάνουμε χωρίς το κορίτσι μας; Είναι αισθητή η απουσία της. Καμιά φορά φωνάζω την άλλη κόρη μου Σεράινα. Ήταν 13 χρονών και είχε ύψος 1,75. Έμπαινε και έδινε ζωή στο σπίτι. Όλες οι μέρες είναι δύσκολες, αλλά αυτές είναι ακόμα πιο πολύ. Να σας πω την αλήθεια, νομίζω ότι έχει φύγει κομμάτι ένα κομμάτι από το σώμα μου».

Τι έδειξε το πόρισμα

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, το πόρισμα των εμπειρογνωμόνων παραδόθηκε στις Αρχές και αναφέρει ότι για το δυστύχημα στο λούνα παρκ του Αλμυρού φταίει ο χειριστής και η υπερβολική ταχύτητα που είχε αναπτύξει. Αναφέρει μάλιστα ότι η μαθήτρια εκτοξεύτηκε από τη θέση της.

Η εισαγγελία Βόλου θα εξετάσει τώρα όλα τα στοιχεία, προκειμένου να τιμωρηθούν όσοι φταίνε για τον άδικο χαμό της Νίνας.

«Σύμφωνα με τον εμπειρογνώμονα το μηχάνημα φταίει γιατί το είχαν δηλώσει 15 ίππων αλλά ήταν 123,6 και ήταν και μεθυσμένος ο χειριστής. Aν δεν το σταματούσε κάποιος άνθρωπος θα έφευγαν και άλλα παιδιά. Δεν το σταμάτησε ο χειριστής» δηλώνει η μητέρα της 13χρονης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share