Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θρήνος στη Κρήτη: 20χρονη Βρετανίδα «πριγκίπισσα της διασκέδασης» πέθανε από ανακοπή

Τραγωδία

13 Αυγούστου 2020 16:34
Θρήνος στη Κρήτη: 20χρονη Βρετανίδα «πριγκίπισσα της διασκέδασης» πέθανε από ανακοπή
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Θρήνος επικρατεί στην Κρήτη καθώς την τελευταία της πνοή άφησε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου μια 20χρονη Βρετανίδα.

Η Chloe,συνδύαζε δουλειά και διακοπές στην περιοχή των Μαλίων, του Δήμου Χερσονήσου. Η νεαρή γυναίκα ένιωσε αδιαθεσία ενώ βρισκόταν σε μπαρ των Μαλίων και κατέρρευσε με αποτέλεσμα στο σημείο να σπεύσει ασθενοφόρο και να την μεταφέρει στο νοσοκομείο. Επίσης, μια ανείπωτη τραγωδία πληγώνει την Πρέβεζα, με ένα 6χρονο αγοράκι να ανασύρεται νεκρό από τον ποταμό Λούρο χθες το απόγευμα.

Η «πριγκίπισσα της διασκέδασης» όπως τη χαρακτηρίζουν όσοι τη γνώρισαν, υπέστη ανακοπή και άφησε την τελευταία της πνοή στην Εντατική του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου, παρά τη μάχη που έδωσαν οι γιατροί για να την κρατήσουν στη ζωή.

Οι φίλοι της συγκλονισμένοι ξεκίνησαν άμεσα προσπάθεια να συγκεντρωθούν χρήματα για να να βοηθήσουν την οικογένειά της. Μάλιστα, κατόπιν απόφασης της οικογένειάς, της η νεαρή κοπέλα θα κηδευτεί στην Κρήτη, που αγάπησε τόσο πολύ.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η κηδεία της νεαρής Βρετανίδας θα γίνει την Παρασκευή, 14 Αυγούστου, στο Νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου.

Φρικτός θάνατος: 11χρονος καταπλακώθηκε από τσιμεντένια πλάκα 2 τόνων (Video)

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 11χρονος σε παιδική χαρά, καθώς καταπλακώθηκε από μια τσιμεντένια πλάκα βάρους δυο τόνων. Επίσης, φρικτό θάνατο είχε ένας 11χρονος στη Ρωσία, καθώς τον κατασπάραξαν δύο αρκούδες μπροστά στα έντρομα μάτια δύο συνομηλίκων του.

Το σοκαριστικό περιστατικό συνέβη επίσης στην Ρωσία στην πόλη Astrakhan, με θύμα τον 11χρονο Lev Siyanov, ο οποίος έπαιζε στην παιδική χαρά όταν για άγνωστη αιτία, καταπλακώθηκε από το τεράστιο κομμάτι τσιμέντου.

Ήταν τόσο βαρύ, που χρειάστηκαν 30 άτομα για να καταφέρουν να το μετακινήσουν. Ο Lev ήταν ακόμα ζωντανός ωστόσο υπέκυψε στα τραύματά του λίγο αργότερα στο νοσοκομείο.

«Καλέσαμε αμέσως σε βοήθεια. Ήρθαν άνθρωποι του δήμου με εργαλεία να βοηθήσουν. Εδώ και μήνες λέγαμε πως αυτό το κομμάτι θα πέσει. Δεν μπορούσαμε να προλάβουμε την τραγωδία. Το παιδί είναι νεκρό», δήλωσε ο πατέρα του Lev, Denis, σοκαρισμένος.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share