Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στην Πρέβεζα: 6χρονο αγοράκι ανασύρθηκε νεκρό από τον ποταμό Λούρο

Σοκ στην περιοχή

12 Αυγούστου 2020 21:21
Τραγωδία στην Πρέβεζα: 6χρονο αγοράκι ανασύρθηκε νεκρό από τον ποταμό Λούρο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια ανείπωτη τραγωδία πληγώνει την Πρέβεζα, με ένα 6χρονο αγοράκι να ανασύρεται νεκρό από τον ποταμό Λούρο το απόγευμα της Τετάρτης (12/8).

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα onprevezanews.gr, το αγοράκι έμενε μαζί με την οικογένειά του στο Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων στο στρατόπεδο Πετρουλάκη του Δήμου Ζηρού. Καθημερινά πολλοί πρόσφυγες λόγω της ζέστης περνούν λίγες ώρες δροσιάς στον ποταμό Λούρου, στον οποίο τελικά έχασε την ζωή του το 6χρονο αγοράκι, ενώ πρόσφατα πέθανε 83χρονη μετά από βιασμό από 40χρονο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onprevezanews.gr, το αγοράκι είχε πάει με την μητέρα του για μπάνιο, η οποία κάποια στιγμή το έχασε από τα μάτια της και κάλεσε αμέσως βοήθεια. Στο σημείο έσπευσαν γρήγορα άντρες της Π.Υ. Φιλιππιάδας, οι οποίοι άρχισαν τις έρευνες, ενώ είχε ζητηθεί και η συμβολή κλιμακίου της ΕΜΑΚ από τα Ιωάννινα, όπου τελικά δεν χρειάστηκε να επέμβει επιστρέφοντας πίσω, καθώς το αγοράκι βρέθηκε κάτω από κορμούς δέντρων λίγα μέτρα πιο κάτω από το σημείο που είχε χαθεί.

Δυστυχώς κατά την διάρκεια της ανάσυρσής του από τον ποταμό διαπιστώθηκε ότι δεν είχε τις αισθήσεις του. Στο σημείο είχε φτάσει και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε το 6χρονο αγοράκι στο Νοσοκομείο της Άρτας, όπου παρ’ όλες τις προσπάθειες των ιατρών δεν κατάφεραν να το επαναφέρουν στη ζωή.

Θανάτωσαν σκύλο και τον πέταξαν στα σκουπίδια - Νέα κτηνωδία συγκλονίζει

Μια αποτρόπαια εικόνα αντίκρισαν όσοι διέρχονται την Κυριακή το πρωί τον δρόμο πλησίον του κοιμητηρίου στην Πρέβεζα.

Στην τελευταία είσοδος, δίπλα από τον κάδο σκουπιδιών βρίσκεται νεκρός ένας σκύλος.


Το πόδι του ήταν δεμένο με σχοινί ενώ από το στόμα του φαίνεται πως έχει βγάλει αίμα.

Οι πρώτες εκτιμήσεις, σύμφωνα με μαρτυρίες και από την εικόνα που παρουσιάζει, οδηγούν στο συμπέρασμα πως έχει δηλητηριαστεί.

Εικάζεται πως κάποιος το «πέταξε» στο σημείο. Ωστόσο δεν υπάρχουν ίχνη που να οδηγούν στο συμπέρασμα πως ο σκύλος σύρθηκε μέχρι εκεί.

Αντίστοιχη κτηνωδία είχαμε πριν λίγες μέρες και στον Βόλο!

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share