Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Φρικτός θάνατος για 20χρονο στη Θεσσαλονίκη - Παρασύρθηκε από 6 οχήματα

Σοκ

12 Αυγούστου 2020 11:54
Φρικτός θάνατος για 20χρονο στη Θεσσαλονίκη - Παρασύρθηκε από 6 οχήματα
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Φρικτό θάνατο βρήκε 20χρονος στην άσφαλτο, όταν παρασύρθηκε από έξι οχήματα στο 28ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Κιλκίς. Επίσης, σοκαριστικό τροχαίο με θύμα 40χρονο οδηγό μοτοσυκλέτας, έγινε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στη Γλυφάδα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 41χρονη παρέσυρε 20χρονο, ο οποίος κινούνταν πεζός και στη συνέχεια παρασύρθηκε διαδοχικά από 5 άλλα οχήματα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κιλκίς.

Τραγωδία στην Αλεξανδρούπολη: 10 νεκροί σε τροχαίο στην Εγνατία Οδό

Τροχαίο με 10 νεκρούς και δύο σοβαρά τραυματισμένους μετανάστες έλαβε χώρα στην Εγνατία Οδό. Ενώ πριν λίγη ώρα θρίλερ σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη καθώς νεκροί βρέθηκαν δύο άντρες σε δασική περιοχή στην Ευκαρπία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αυτοκίνητο που κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα στο ύψος του κόμβου Αρδανίου, στην Αλεξανδρούπολη, εξετράπη της πορείας του και χτύπησε με σφοδρότητα στην προστατευτική μπάρα.

Από τα συντρίμμια του κατάφεραν να βγουν δύο άτομα βαριά τραυματισμένα, ενώ άλλοι οκτώ παρέμειναν εγκλωβισμένοι στο εσωτερικό του, που είχε γίνει μια άμορφη μάζα σιδερικών. Δυο ακόμη κείτονταν σε παρακείμενο χωράφι καθώς εκτοξεύτηκαν από το στραπατσαρισμένο όχημα.

Επί τόπου έφτασαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής με έξι πυροσβέστες και δύο οχήματα και ξεκίνησαν τις προσπάθειες απεγκλωβισμού. Όταν η επιχείρηση ολοκληρώθηκε, διαπιστώθηκε πως και οι οκτώ άνθρωποι που απεγκλώβισαν, ήταν νεκροί. Νεκρά ήταν επίσης και τα άλλα δύο άτομα που βρέθηκαν στο χωράφι.

Το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 04:00 τα ξημερώματα.

Τραγικό τροχαίο στην Ερέτρια: Νεκρός ο 32χρονος οδηγός

Ένα τραγικό τροχαίο σημειώθηκε στην Αμάρυνθο της Ερέτριας με αποτέλεσμα ο 32χρονος οδηγός του οχήματος να χάσει τη ζωή του. Παράλληλα, τροχαίο - θρίλερ σημειώθηκε στην Αλεξανδρούπολη με 10 νεκρούς.

Το δυστύχημα, σύμφωνα με πληροφορίες του tvstar.gr, έγινε τα ξημερώματα σε δρόμο μεταξύ της περιοχής της Αμαρύνθου και του Γυμνού όταν κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ο οδηγός του αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχό του και αφού εξετράπη της πορείας του, έπεσε πάνω σε κολόνα της ΔΕΗ.

Η κολόνα έσπασε και κατέληξε στην μπροστινή πλευρά του αυτοκινήτου, με τον άτυχο 32χρονο να χάνει τη ζωή του.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share