Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Φθιώτιδα: Αστυνομικός πυροβόλησε για να τρομάξει την πηγή της... φασαρίας

Τον ενοχλούσε ο θόρυβος

9 Αυγούστου 2020 12:04
Φθιώτιδα: Αστυνομικός πυροβόλησε για να τρομάξει την πηγή της... φασαρίας

Ξεπέρασε κάθε λογική ένας 48χρονος αστυνομικός που κάνει διακοπές σε ένα χωριό της βόρειας Λοκρίδας στην Φθιώτιδα, καθώς ενοχλήθηκε από τον θόρυβο που έκαναν δυο νεαροί κοντά στο σπίτι του και πυροβόλησε στον αέρα για να τους τρομάξει! Ωστόσο, σοκ στο πανελλήνιο προκάλεσε η είδηση προ ημερών πως ένα πατέρας πυροβόλησε το γιο του.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στις 3 τα ξημερώματα της Τετάρτης, όταν οι δυο 19χρονοι βρέθηκαν στο προαύλιο ενός δημοτικού σχολείου της περιοχής και έκαναν φασαρία. Ο αστυνομικός, που υπηρετεί στην Αττική και κάνει διακοπές στο χωριό του, διαπληκτίστηκε μαζί τους αλλά όταν δεν συμμορφώθηκαν έβγαλε το υπηρεσιακό του όπλο και δεν δίστασε να το χρησιμοποιήσει!

Οι έφηβοι κατήγγειλαν τον 48χρονο στους συναδέλφους του τού τμήματος Αμφίκλειας – Ελάτειας, οι οποίοι ενημέρωσαν την εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας που έδωσε εντολή να συλληφθεί, του άσκησε δίωξη για κατάχρηση εξουσίας, παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και άσκοπους πυροβολισμούς και διέταξε να κατασχεθεί το υπηρεσιακό του πιστόλι. Παράλληλα, το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. διενεργεί Ε.Δ.Ε. σε βάρος του.

Ο ίδιος ο 48χρονος είπε στους αστυνομικούς ότι η γυναίκα του ανησύχησε όταν άκουσε τον θόρυβο, τον ξύπνησε και αυτός βγήκε στη βεράντα όπου είδε κάποιον να έχει μπει στον περιβάλλοντα χώρο του σπιτιού. Τότε, μπήκε ξανά μέσα, πήρε το όπλο και έριξε δυο πυροβολισμούς στον αέρα φωνάζοντας για να φοβηθεί ο υποτιθέμενος διαρρήκτης και να φύγει.

47χρονος πυροβόλησε μάνα και γιο λόγω... κορωνοϊού! (Video)

Η παράνοια του... κορωνοϊού έχει φτάσει πλέον σε επικίνδυνα επίπεδα στις ΗΠΑ καθώς ένας 47χρονος δεν δίστασε να πυροβολήσει μητέρα και γιο επειδή δεν κρατούσαν τις αποστάσεις ασφαλείας.

Το περιστατικό συνέβη στην Φλόριντα, η οποία έχει μετατραπεί σε επίκεντρο της πανδημίας στις ΗΠΑ καθώς έχει μολυνθεί από κορωνοϊό ο ένας κάτοικός της στους πενήντα. Ενώ, σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η είδηση πως δυο κορίτσια απήχθησαν από τον θείο τους, ο οποίος αφού τις βίασε, δολοφόνησε τη μια ενώ η μικρότερη δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

«Πρέπει να φύγετε. Δεν τηρείτε απόσταση», είπε αρχικά ο Ντάγκλας Μαρκς στους δύο πελάτες του ξενοδοχείου, σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας της τουριστικής πόλης των νοτιοανατολικών ΗΠΑ.

Η γυναίκα, η Βερόνικα Πένια, και ο γιος της, που είχαν πάει στο Μαϊάμι για τουρισμό από την πολιτεία του Νέου Μεξικού, αγνόησαν τον άνδρα. Κάθισαν σε καναπέ, γυρίζοντάς του την πλάτη.

«Δύο άτομα εδώ πέρα δεν ακολουθούν τις συστάσεις», φώναξε κατόπιν ο Μαρκς, σύμφωνα με τη μητέρα, απειλώντας ότι θα «ασχοληθεί» μαζί τους. Ακολούθησαν πυροβολισμοί στην αίθουσα του ξενοδοχείου, χωρίς να τραυματιστεί κανείς.

Ο Μαρκς κατέθεσε στην αστυνομία πως νόμιζε ότι τον ακολουθούσαν, ζήτησε από τη ρεσεψιόν να καλέσει την άμεση δράση και κατόπιν πυροβόλησε τέσσερις φορές «προειδοποιητικά». Όπως αναφέρει το ΑΠΕ - ΜΠΕ, συνελήφθη και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για επίθεση με επιβαρυντικές περιστάσεις και τη χρήση δυνητικά θανατηφόρου όπλου σε δημόσιο χώρο, μεταξύ άλλων.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share