Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κακοκαιρία στην Εύβοια: Πλημμυρισμένα σπίτια και εγκλωβισμένοι - Πληροφορίες για 2 νεκρούς

Τι είπε ο δήμαρχος;

9 Αυγούστου 2020 08:59
Κακοκαιρία στην Εύβοια: Πλημμυρισμένα σπίτια και εγκλωβισμένοι - Πληροφορίες για 2 νεκρούς
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τρομερά είναι τα προβλήματα που έχει προκαλέσει η κακοκαιρία στην Εύβοια με τα μεγαλύτερα να βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας.

Πολλά υπόγεια και ισόγεια σπιτιών πλημμύρισαν και έχουν γίνει δεκάδες κλήσεις για βοήθεια στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και στην Αστυνομία. Ακόμα, υπάρχουν αναφορές για εγκλωβισμένους πολίτες, ενώ σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες υπάρχουν δύο νεκροί. Αρχικά την πληροφορία για μια νεκρή, μια 86χρονη γυναίκα η οποία διέμενε σε ισόγεια κατοικία στα Πολιτικά, έχασε τη ζωή της από πνιγμό.

Την είδηση επιβεβαίωσε λίγο αργότερα ο δήμαχος Διρφύων Γιώργος Ψαθάς λέγοντας, ότι οι νεκροί στα Πολιτικά Ευβοίας δεν είναι ένας αλλά δύο. Πρόκειται για την 86χρονη στα Πολιτικά και έναν 85χρονο στο ίδιο χωριό, όπως είπε μιλώντας στον ΣΚΑΪ. Στο σημείο να τονίσουμε, ότι η κακοκαιρία θα συνεχιστεί και σήμερα.

Κορωνοϊός: Έκλεισε μπαρ στην Εύβοια λόγω συνωστισμού

Οι συνωστισμοί πληρώνονται πια αρκετά «βαριά», με μπαρ στην Εύβοια και, συγκεκριμένα, στην παραλία της Κύμης, να κλείνει εξαιτίας της μη τήρησης μέτρων για τον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με το Evima.gr, στις 4 τα ξημερώματα και μετά από καταγγελία ότι στα μπαρ της παραλίας της Κύμης υπάρχει συνωστισμός, η Αστυνομία προχώρησε στο κλείσιμο ενός μπαρ για 15 ημέρες για αυτό το λόγο, ενώ απάντηση δόθηκε για τη σύλληψη στη συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα στην Καβάλα.

Ωστόσο επιβλήθηκε και πρόστιμο των 15.000 ευρώ.

«Κορωνο-πάρτι» στην Εύβοια: Χωρίς τέλος οι εικόνες συνωστισμού - Χαμός σε πάρτι με γνωστό ράπερ

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση των νέων αυστηρών μέτρων κατά του κορωνοϊού, το βράδυ της Παρασκευής διοργανώθηκε ξέφρενο «κορωνο-πάρτι» σε νυχτερινό κλάμπ στην Εύβοια. Επίσης, περισσότερα από 100 άτομα συγκεντρώθηκαν σε ταράτσα κτηρίου στην Πάτρα και ξεφάντωσαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Στο κλαμπ της Εύβοιας, με καλεσμένο γνωστό ράπερ επικράτησε το αδιαχώρητο, με τους θαμώνες να μην τηρούν τις αποστάσεις και διασκεδάζουν ο ένας δίπλα στον άλλο, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Δείτε το βίντεο:

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share