Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στη Μαγνησία: 31χρονη μητέρα κατέρρευσε στη μέση της πλατείας και πέθανε

Σοκ στην περιοχή

6 Αυγούστου 2020 10:51
Τραγωδία στη Μαγνησία: 31χρονη μητέρα κατέρρευσε στη μέση της πλατείας και πέθανε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τραγωδία υπήρξε στη Μαγνησία, με μια 31χρονη μητέρα να καταρρέει στη μέση της πλατείας, προκαλώντας σοκ στους περαστικούς, για να πεθάνει μετά από λίγη ώρα.

Η ίδια, όπως αναφέρει το Magnesianews.gr, ήταν μητέρα διδύμων αγοριών ηλικίας 3 ετών, ενώ βρισκόταν εκεί με τον σύζυγό της και συγγενικά τους πρόσωπα στην πλατεία όταν ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις της.

Άμεσα, άνθρωποι που βρίσκονταν στην πλατεία και είδαν τη σκηνή ειδοποίησαν το Κέντρο Υγείας Βελεστίνου, ασθενοφόρο του οποίου πήγε επί τόπου, παρέλαβε τη γυναίκα, τη μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου και ακολούθως στο Νοσοκομείο Βόλου, όπως διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ενώ σε μια μια άλλη σοκαριστική εξέλιξη, ένα αυτοκίνητο έπεσε μέσα στον γκρεμό.

Η Αστυνομία αποδίδει τον θάνατο της γυναίκας σε παθολογικά αίτια και, λόγω του νεαρού της ηλικίας της παρήγγειλε νεκροψία – νεκροτομή, για να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου της.

Ο θάνατος της γυναίκας πιθανολογείται ότι οφείλεται σε ανακοπή καρδιάς.

Μυστήριος θάνατος στην Αγία Σοφία!

Αίσθηση προκαλεί η είδηση ότι ο Μουεζίνης Οσμάν Ασλάν πέθανε ξαφνικά μέσα στην Αγία Σοφία από καρδιακή προσβολή, την Κυριακή.

Ο θάνατός του ήρθε λίγες ημέρες μετά τη μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί και της μουσουλμανικής προσευχής που συντελέστηκε εκεί, έπειτα από δεκαετίες.

Ο Ασλάν υπηρετούσε στην Αγία Σοφία από την πρώτη ημέρα της προκλητικής μετατροπής της σε τζαμί και μάλιστα εθελοντικά, για να ενημερώνει τους Μουσουλμάνους σχετικά με τα μέτρα του κορονοϊού μέσα στον ναό.

Απίθανη πρόκληση Ερντογάν: «Η Αγία Σοφία είναι η αναγέννησή μας»

Σε νέα, απίθανη πρόκληση προχώρησε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, με τον Τούρκο πρόεδρο να αναφέρει χαρακτηριστικά πως το άνοιγμα της Αγίας Σοφίας ως τζαμιού είναι η αναγέννηση για το τουρκικό κράτος.

Ο Ερντογάν σε δηλώσεις του μετά το τέλος του υπουργικού συμβουλίου τόνισε πως «το εκ νέου άνοιγμα της Αγιάς Σοφιάς για λατρεία αποτελεί το τελευταίο παράδειγμα ότι η χώρα μας ασκεί τα κυριαρχικά της δικαιώματα.

Εχθρικές επιθέσεις και πολίτικες κρίσεις δεν μπορούν να καταστρέψουν την πατρίδα μας. Με το άνοιγμα της Αγιάς Σοφιάς γινόμαστε μάρτυρες της αναγέννησης του έθνους μας».

Ο Τούρκος πρόεδρος μάλιστα έκανε έκκληση στους νέους με αφορμή το άνοιγμα της Αγίας Σοφίας να συμμετέχουν στην πρωινή προσευχή, ενώ ο Νίκος Δένδιας νωρίτερα απάντησε στις προκλήσεις.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share