Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Δυο νεκροί βρέθηκαν σε πάρκο στην Ευκαρπία

Τι συνέβη;

5 Αυγούστου 2020 07:19
Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Δυο νεκροί βρέθηκαν σε πάρκο στην Ευκαρπία

Δύο άντρες, ένας 31χρονος αλλοδαπός και ένας ακόμη, αγνώστων στοιχείων, εντοπίστηκαν νεκροί το βράδυ της Δευτέρας, σε δασική περιοχή της Ευκαρπίας, στη Θεσσαλονίκη. Ωστόσο, σοκ έχει προκαλέσει η είδηση πως δυο τουρίστες βρέθηκαν νεκροί σε πάρκινγκ βίλας στην Κέρκυρα.

Σύμφωνα με την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, από την μέχρι στιγμής ιατροδικαστική έρευνα δεν προκύπτουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας σε βάρος του 31χρονου, ενώ το έτερο άτομο έφερε τραύμα από τέμνον όργανο και εγκαυματικές αλλοιώσεις.

Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης που διενεργούν προανάκριση για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης και συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, για την έρευνα του χώρου.

Χαλκιδική: Βρέθηκε νεκρός 27χρονος σε παραλία

Νεκρός ανασύρθηκε το απόγευμα της Δευτέρας ένας 27χρονος κολυμβητής από τη θαλάσσια περιοχή της Νέας Ηράκλειας στη Χαλκιδική. Ενώ μόλις λίγες ημέρες πριν τραγικό θάνατο είχαν βρει 2 αδερφές σε πολύ κοντινό σημείο.

Η Λιμενική Αρχή της Νέας Μηχανιώνας ενημερώθηκε χθες για τον 27χρονο αγνοούμενο και ξεκίνησαν αμέσως έρευνες στην περιοχή για τον εντοπισμό τους. Ο νεαρός εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του και ανασύρθηκε με τη συνδρομή του πληρώματος ΕΚΑΒ.

Η σορός του διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Νέων Μουδανιών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Α' Λιμενικό Τμήμα Νέας Μηχανιώνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης.

Θρήνος στον Ελληνικό Στρατό: Νεκρός 45χρονος Ανθυπασπιστής

Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώθηκε ότι, κατά τις πρωινές ώρες της Τρίτης 4 Αυγούστου 2020, o Ανθυπασπιστής (ΠΖ) Α.Κ., ο οποίος υπηρετούσε σε Μονάδα της Κω, 45 ετών, τραυματίστηκε θανάσιμα από όπλο,
ευρισκόμενος εντός του Στρατοπέδου. Ενώ πριν λίγες ώρες θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου του Γιώργου Παλαιάκη.

Τα αίτια του συμβάντος διερευνώνται αρμοδίως. Το Γενικό Επιτελείο Στρατού εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του.

Σοκ στον δημοσιογραφικό κόσμο: Πέθανε παρουσιαστής ειδήσεων

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 57 ετών άφησε ο παρουσιαστής του τηλεοπτικού σταθμού ITV Granada, Τόνι Μορίς. Θρήνος επικρατεί και στον καλλιτεχνικό χώρο, ύστερα από τον θάνατο γνωστού Έλληνα ζωγράφου.

Σύμφωνα με όσα έκανε γνωστά η κόρη του ο πατέρας πέθανε ένα χρόνο αφότου διαγνώστηκε με καρκίνο των νεφρών. Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η βρετανική Daily Mail o Morris παρουσίασε το δελτίο ειδήσεων για 17 χρόνια.

Ο παρουσιαστής «έφυγε» έχοντας στο πλευρό του τις κόρες του, Νατάλι και Ρεβέκκα. Η συνάδελφος του Lucy Meacock που παρουσίαζαν μαζί το δελτίο ανέφερε για τον θάνατο του φίλου της: «Αναμφίβολα ήταν ένας από τους πιο ταπεινούς, ευγενικούς και αστείους ανθρώπους που έχω γνωρίσει ποτέ, και συχνά με έκανε να γελάω μέχρι δακρύων. Είμαι τόσο πολύ λυπημένη».

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share