Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Συναγερμός με την εξαφάνιση 26χρονης κοπέλας στη Βοιωτία

Μπορείτε να βοηθήσετε;

4 Αυγούστου 2020 19:14
Συναγερμός με την εξαφάνιση 26χρονης κοπέλας στη Βοιωτία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές με την εξαφάνιση 26χρονης κοπέλας από τον Ορχομενό Βοιωτίας, με το «Χαμόγελο του Παιδιού» να εκδίδει «Missing Alert».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την οργάνωση, πρόκειται για την Αγγελική Πατσούρα, 26 ετών, η οποία εξαφανίστηκε μεσημβρινές ώρες της περασμένης Παρασκευής (31/07/2020) από την περιοχή του Ορχομενού, ενώ ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για τη 15χρονη στα Σπάτα.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Αγγελικής στις 3/8/2020 και προχώρησε, σήμερα, 4/8/2020, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας της, στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Αγγελική έχει ύψος 1.60 μ., είναι εύσωμη, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε ένα μαύρο τζιν παντελόνι και μαύρα πάνινα παπούτσια τη μέρα που εξαφανίστηκε.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Ανακούφιση στη Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε το 13χρονο κοριτσάκι που είχε εξαφανιστεί

Ανακούφιση φέρνει στη Θεσσαλονίκη η εύρεση του 13χρονου κοριτσιού που είχε εξαφανιστεί από την περασμένη Κυριακή (26/7).

Η 13χρονη είναι καλά στην υγεία της, όπως γνωστοποιεί το «Χαμόγελο του Παιδιού». Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Οργανισμού, το κορίτσι μετέβη χθες αργά το βράδυ σε χώρο φιλοξενίας ανηλίκων στη Θεσσαλονίκη, αναζητώντας βοήθεια, δηλώνοντας πως υφίσταται κακοποίηση.

Κατά την ίδια ανακοίνωση, η ανήλικη οδηγήθηκε στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα και κατόπιν ενημέρωσης του Εισαγγελέα μεταφέρθηκε σε ασφαλές περιβάλλον. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στην Υεμέν Ε. για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί» τονίζει ο Οργανισμός.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share