Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Τρομερές εικόνες στην Χαλκιδική: Άγριος καβγάς... για μια βάρκα

Τραγικές καταστάσεις...

4 Αυγούστου 2020 16:51
Τρομερές εικόνες στην Χαλκιδική: Άγριος καβγάς... για μια βάρκα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τρομερές είναι οι εικόνες που έρχονται από την Χαλκιδική, καθώς υπήρξε άγριος καβγάς μεταξύ λουομένων στην παραλία της Φούρκας... για μια βάρκα.

Όπως ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας στη Voria.gr, ο ιδιοκτήτης της βάρκας, μαζί με τον πατέρα του, αφού προσέγγισε την ακτή με το σκάφος, μετά από ψάρεμα, ζήτησε από τους λουόμενους να φύγουν από το σημείο και να απομακρύνουν τα σταθμευμένα τους οχήματα διότι εμπόδιζαν την ανέλκυση της βάρκας, ενώ πρόσφατα στην περιοχή βρέθηκε νεκρός ένας 27χρονος.

Μια παρέα λουόμενων ωστόσο αντέδρασε καθώς το σημείο είναι ακτή και δεν υπάρχει γλίστρα, γεγονός που δεν επιτρέπει την ανέλκυση σκαφών.

Το γεγονός αυτό οδήγησε τον νεαρό ιδιοκτήτη του σκάφους να επιτεθεί αρχικά φραστικά στους λουόμενους και μετά να χειροδικήσει, σύμφωνα πάντα με αυτόπτες μάρτυρες, σε βάρος μιας νεαρής λουόμενης που ήταν μεταξύ των ατόμων που αντέδρασαν.

Στη συνέχεια οι δύο πλευρές ήρθαν στα χέρια και τα πνεύματα ηρέμησαν με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων.

Ο ιδιοκτήτης του σκάφους, αφού το ανέλκυσε κανονικά, στη συνέχεια έφυγε πριν την έλευση της Αστυνομίας που κλήθηκε στο σημείο, ενώ η νεαρή γυναίκα μεταφέρθηκε με ΙΧ ελλείψει διαθέσιμου ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας.

Περίοικοι αναφέρουν ότι η ανέλκυση σκαφών, κατά βάση αλιευτικών, γίνεται συχνά από ντόπιους στην περιοχή χωρίς να υπάρχει παρέμβαση του λιμενικού σώματος.

Ασύλληπτη τραγωδία στη Χαλκιδική: Νεκρές 2 αδελφές σε τροχαίο

Τραγική κατάληξη είχε το τροχαίο που σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (25/07) στη Χανιώτη Χαλκιδικής.

Όχημα συγκρούστηκε με δίκυκλο, στο οποίο επέβαιναν δυο αδερφές ηλικίας 55 και 61 ετών.

Οι δύο γυναίκες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Πολυγύρου όπου και κατέληξαν, λίγες ώρες μετά την τραγωδία στη Μύκονο με θύμα μια 18χρονη κοπέλα!

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Μουδανιών.

Όπως αναφέρει η ΕΛΑΣ για το τροχαίο δυστύχημα: «Χθες (25 Ιουλίου 2020) και ώρα 19.20 περίπου στην Χανιώτη Χαλκιδικής, δίκυκλη μοτοσικλέτα που επέβαιναν 2 ημεδαπές γυναίκες ηλικίας 55 και 61 ετών, συγκρούστηκε με Ι.Χ. όχημα που οδηγούσε 21χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα να διακομισθούν οι 2 γυναίκες στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της 55χρονης και λίγη ώρα αργότερα κατέληξε και η 61χρονη.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Μουδανιών».

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share