Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θρίλερ στην Φοινικούντα: Σύγκρουση ταχυπλόοων και τρεις τραυματίες

Ποια η κατάσταση της υγείας τους;

3 Αυγούστου 2020 10:55
Θρίλερ στην Φοινικούντα: Σύγκρουση ταχυπλόοων και τρεις τραυματίες
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Θρίλερ επικράτησε στην Φοινικούντα της Καλαμάτας, αφού υπήρξε σύγκρουση δύο ταχυπλόοων στην περιοχή μεταξύ της νησίδας Σχίζας και Αγ. Μαρίνας, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών ατόμων.

Στο ένα ταχύπλοο επέβαιναν τρεις άνθρωποι, στο άλλο μόνο ένας. Στο σημείο της σύγκρουσης έσπευσε ιδιωτικό σκάφος και δύο περιπολικά οχήματα του λιμενικού από ξηράς.

Οι τρεις τραυματίες διακομίστηκαν στο γενικό νοσοκομείο της Καλαμάτας, έχοντας τις αισθήσεις τους, ενώ συναγερμός υπήρξε με το ταχύπλοο που έπεσε στα βράχια.

Πτώση αεροπλάνου σε χωριό των Σερρών (video+photo)

Πτώση μονοκινητηρίου αεροπλάνου σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας (3/8) σε χωριό των Σερρών, με αυτό να πέφτει στην πρόσοψη κτιρίου.

Το περιστατικό έλαβε, συγκεκριμένα, στην Πρώτη Σερρών, με το αεροπλάνο να συντρίβεται και με την πτώση του να προκαλεί αναστάτωση στην περιοχή, ενώ πρόσφατα είχε σημειωθεί συντριβή αεροσκάφους στις Άλπεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο χειριστής του μονοκινητηρίου είναι καλά στην υγεία του και μεταφέρεται με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών.

Πανικός στον αέρα για επιβάτες ιρανικού αεροπλάνου: Τραυματίστηκαν από την "παρενόχληση" αμερικάνικου F-15! (video)

Στιγμές τρόμου έζησαν επιβάτες πτήσης της ιρανικής εταιρείας Mahan Air από την Τεχεράνη στη Βηρυτό όταν ένα αμερικανικό F-15 πλησίασε για αναγνώριση πάνω από τον συριακό εναέριο χώρο.

Σε βίντεο μέσα από το αεροπλάνο επιβάτες έχουν καταγράψει το αμερικανικό μαχητικό να πετάει κοντά στο ιρανικό αεροπλάνο ο πιλότος του οποίου, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων IRIB, έκανε «βουτιά» για να αποφύγει τη σύγκρουση.

Οι αμερικανικές αρχές ανακοίνωσαν ότι το F-15 έκανε αναγνώριση «στο πλαίσιο των διεθνών κανόνων» προκειμένου να διασφαλίσει την ασφάλεια των στρατιωτών στη στρατιωτική βάση Αλ Τανφ.

Κατά την ίδια ανακοίνωση από την US Central Command το αμερικανικό μαχητικό βρέθηκε σε ασφαλή απόσταση 1.000 μέτρων.

«Όταν ο πιλότος του F-15 ταυτοποίησε το αεροπλάνο ως επιβατικό αεροσκάφος της Mahan Air, στη συνέχεια απομακρύνθηκε με ασφάλεια» προστίθεται στην ίδια ανακοίνωση.

Το αεροσκάφος προσγειώθηκε με ασφάλεια στο αεροδρόμιο της Βηρυτού. Όλοι οι επιβάτες αποβιβάστηκαν από το αεροπλάνο και μόνο μερικοί τραυματίστηκαν, δήλωσε στο Reuters ο Φαντί Χασάν, επικεφαλής του αεροδρομίου της λιβανέζικης πρωτεύουσας.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share