Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κίνδυνος... θάνατος στη Λαμία: Οδηγός βρισκόταν στο αντίθετο ρεύμα με το 2χρονο εγγόνι του

Απίστευτο!

1 Αυγούστου 2020 20:25
Κίνδυνος... θάνατος στη Λαμία: Οδηγός βρισκόταν στο αντίθετο ρεύμα με το 2χρονο εγγόνι του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κίνδυνος... θάνατος ήταν στη Λαμία ένας οδηγός, ο οποίος βρισκόταν στο αντίθετο ρεύμα, ενώ στο αυτοκίνητο ήταν μέσα και το 2χρονο εγγόνι του.

Όπως είπε στο LamiaReport ένας από τους οδηγούς, που ακολουθούσε το ασημί Audi, το αυτοκίνητο κινείτο προς Λαμία και περνούσε συχνά στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας ή πήγαινε να φύγει δεξιά εκτός δρόμου, ενώ ταλαιπωρία έζησαν στη Βόρεια Ελλάδα εξαιτίας παρόμοιας συμπεριφοράς οδηγού.

«Δεν πίστευα αυτό που έβλεπα. Μάλιστα σε μια στιγμή πάγωσα, όταν στο ύψος του κέντρου "Αρίων" πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και πήγε να συγκρουστεί με λεωφορείο. Ο οδηγός του λεωφορείου κόρναρε και βγήκε όσο γινόταν στην άκρη. Ο καθρέπτης από το Audi πέρασε ξυστά από το λεωφορείο και από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα...», αναφέρει.

Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης έστησαν μπλόκο κοντά στον κυκλικό κόμβο στα Καλύβια και ακινητοποίησαν το αυτοκίνητο.

Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι μέσα στο αυτοκίνητο του μεθυσμένου οδηγού, επέβαιναν η γυναίκα του και το μόλις 2 ετών εγγονάκι τους.

Χαμός στη Λέσβο: Ηλικιωμένος έπεσε με το αυτοκίνητό του σε ομάδα διαδηλωτών

Χαμός επικρατεί στη Λέσβο, καθώς δεν είναι μονάχα το θέμα της φωτιάς που μαίνεται στη Θέρμη, αλλά προστέθηκε σε αυτό και ο τραυματισμός έξι ατόμων από ηλικιωμένο οδηγό, ο οποίος προκάλεσε τροχαίο πέφτοντας με το αυτοκίνητό του σε ομάδα διαδηλωτών.

Οι τραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Μυτιλήνης, όπως και ο οδηγός του αυτοκινήτου που έπεσε πάνω στους συγκεντρωμένους.

Οι διαδηλωτές είχαν συγκεντρωθεί από τις 20:30 μετά από διαδικτυακή πρόσκληση στην οποία έγραφαν ότι «το νησί κινδυνεύει». Σύμφωνα πάντα με τις αναρτήσεις επρόκειτο να συγκροτήσουν περίπολα προκειμένου να εμποδίζουν μετανάστες από το να βάλουν φωτιές. Υποστήριζαν μεταξύ άλλων ότι η πυρκαγιά που ξέσπασε την Τρίτη (21/7) στα βουνά της Θερμής ξεκίνησε από μετανάστες.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, που επικαλείται το ΑΠΕ, έξω από το εργοστάσιο της ΔΕΗ επιτέθηκαν σε βαν αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν στελέχη ΜΚΟ που διέφυγαν με την επέμβαση της Αστυνομίας, ενώ κάποιες ομάδες συγκεντρωμένων κατά διαστήματα κινήθηκαν και προς τον καταυλισμό της Μόριας.

Τροχαίο ΔΕΗ - Έξι τραυματίες

Τροχαίο στη ΔΕΗ - Έξι τραυματίες https://stonisi.gr/post/10213/sfageio-mprosta-sth-deh

Posted by Στο Νησί on Tuesday, July 21, 2020

Πηγή: Stonisi.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share