Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Χαμός στην Καρδίτσα: Αστυνομικός παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στη διάρκεια ελέγχου

Τι συνέβη;

1 Αυγούστου 2020 17:37
Χαμός στην Καρδίτσα: Αστυνομικός παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στη διάρκεια ελέγχου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χαμός επικρατεί στην Καρδίτσα, καθώς αστυνομικός βρίσκεται τραυματισμένος «βαριά» στο νοσοκομείο, έχοντας παρασυρθεί από αυτοκίνητο στη διάρκεια ελέγχου.

Το περιστατικό συνέβη χθες (31/7) όταν άνδρας οδηγός αυτοκινήτου δεν σταμάτησε σε έλεγχο της Αστυνομίας στην Καρδίτσα και τράπηκε σε φυγή. Ο οδηγός την ώρα που επιχειρούσε να ξεφύγει επιτάχυνε το όχημα και τραυμάτισε τον αστυνομικό, ενώ σοκ προκάλεσε πρόσφατα ο θάνατος 41χρονου, που βρέθηκε σε αρδευτικό κανάλι.

Αμέσως ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του. Κατά την διάρκεια της προσπάθειάς του να αποφύγει τη σύλληψη, βγήκε με το αυτοκίνητο του εκτός πορείας και χτύπησε σε στάση λεωφορείου στη περιοχή των Τρικάλων.

Ο άνδρας συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, αντίσταση, διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών και για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, καθώς σε έρευνα που έγινε στο όχημά του βρέθηκε συσκευασία με ηρωίνη βάρους 22,7 γραμμαρίων.

Εξελίξεις με τον αστυνομικό που κατηγορείται ότι εμπόδισε σύλληψη - Τότε θα γίνει η δίκη του

Εξελίξεις υπάρχουν σχετικά με τον αστυνομικό, που κατηγορείται πως εμπόδισε σύλληψη κουκουλοφόρου στην τελευταία μεγάλη πορεία στο κέντρο της Αθήνας, με τη δίκη του να γίνεται το Σεπτέμβριο.

Η εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του δίωξη για ελευθέρωση κρατούμενου, πράξη την οποία ο ίδιος αρνείται υποστηρίζοντας ότι τα πραγματικά γεγονότα είναι εκ διαμέτρου αντίθετα από αυτά που περιγράφει ο συνάδελφος του από την ομάδα Δράση.

Ο ίδιος φέρεται να υποστηρίζει ότι βρισκόταν στη πορεία στο πλαίσιο των καθηκόντων του προκειμένου να προστατεύσει στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκονταν στη πορεία από ενδεχόμενη επίθεση. Σύμφωνα με τον κατηγορούμενο δεν υπήρξε καν πρόθεση σύλληψης διαδηλωτή από τον συνάδελφο του, συνεπώς ούτε και παρεμπόδιση του.

Στο πλευρό του αποσπασμένου στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ αστυνομικού, τάσσονται βουλευτές και στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης όπως ο Τρύφων Αλεξιάδης, ο Θ. Δρούτσας, ο Π. Ρήγας, ο Ν. Ηλιόπουλος και ο Π. Λάμπρου.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share