Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Θλίψη στην Αλόννησο: Νεκρός ο 52χρονος που είχε εξαφανιστεί

Πένθος...

30 Ιουλίου 2020 20:14
Θλίψη στην Αλόννησο: Νεκρός ο 52χρονος που είχε εξαφανιστεί
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Στη θλίψη βυθίστηκε η Αλόννησος, αφού τελικά βρέθηκε νεκρός ο 52χρονος ψαροντουφεκάς, ο οποίος είχε εξαφανιστεί.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λιμενικού, οι έρευνες για τον εντοπισμό του 52χρονου αλλοδαπού υποβρύχιου αλιέα στην Αλόννησο ξεκίνησαν την Κυριακή 26 Ιουλίου.

Σήμερα, οι άνδρες του Λιμενικού εντόπισαν την σορό του ψαροντουφεκά στην παραλία Γιαννίτσι, ενώ τραγωδία έλαβε τόπο στην Φλώρινα.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού:

«Εντοπίστηκε πρωινές ώρες σήμερα στην παραλία ''Γιαννίτσι'' Καρύστου, η σορός του 52χρονου αγνοούμενου αλλοδαπού, ο οποίος είχε μεταβεί μεσημβρινές ώρες της 25-07-2020 στη θαλάσσια περιοχή ''ΒΡΙΣΙΤΣΑ'' νοτιoδιοδυτικά ν. Αλοννήσου για διενέργεια υποβρύχιας αλιείας, και για τον οποίο πραγματοποιήθηκαν έρευνες προς εντοπισμό του από τις Λιμενικές Αρχές Σκιάθου, Σκοπέλου και Αλοννήσου.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Διόκλειο Γενικό Νοσοκομείο Καρύστου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από τη Λιμενική Αρχή Καρύστου που διενεργεί προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας της Ιατρικής Σχολής Αθηνών».

Κρήτη: Καταγγελία για 60χρονο μάγειρα που λιποθύμησε σε ξενοδοχείο

Σε καταγγελία προχώρησε το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων του Ηρακλείου της Κρήτης σχετικά με έναν 60χρονο μάγειρα, ο οποίος εργαζόταν για μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα του νομού και κατέρρευσε λόγω υπερκόπωσης.

«Ο συγκεκριμένος συνάδελφος εργαζόταν από τις αρχές Ιουλίου, χωρίς ρεπό, χωρίς ωράριο, ακόμα και χωρίς διάλειμμα για φαγητό. Πριν από λίγες ημέρες λιποθύμησε μέσα στην κουζίνα, μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ όπου διαγνώστηκε ότι είχε πάθει υπερκόπωση. Νοσηλεύτηκε μια μέρα και οι γιατροί του έγραψαν αναρρωτική.

Όταν ο άνθρωπος επέστρεψε στη δουλειά του, οι υπεύθυνοι της ξενοδοχειακής μονάδας τον περίμεναν με το έγγραφο της απόλυσης», ανέφερε ο πρόεδρος του Σωματείου Νίκος Κοκολάκης, στις δηλώσεις που επικαλείται το δημοσίευμα, ενώ συναγερμός σήμανε επίσης στο νησί με 53χρονη που βγήκε από την καραντίνα.

Ο 60χρονος, σύμφωνα με την ΕΡΤ, προέβη σε καταγγελία στο Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων ενώ ήδη έχει προβεί σε προσφυγή στην Επιθεώρηση Εργασίας, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Στην ανακοίνωση του Σωματείου φέρεται να τονίζεται ότι δεν θα επιτρέψουν να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, προαναγγέλλουν κινητοποιήσεις και καλούν τους συναδέλφους τους να καταγγέλλουν τέτοιες συμπεριφορές, όπου τις συναντούν.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share