Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στην Κρήτη: Πέθανε ο 61χρονος που πυροβόλησε τη σύζυγό του

Σοκ στο νησί

29 Ιουλίου 2020 16:07
Τραγωδία στην Κρήτη: Πέθανε ο 61χρονος που πυροβόλησε τη σύζυγό του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η τραγωδία είναι ανείπωτη στην Κρήτη, με τον 61χρονο που είχε πυροβολήσει την εν διαστάσει σύζυγό του στο Πασακάκι Χανίων να πεθαίνει.

Ο άνδρας κατέληξε το μεσημέρι της Τετάρτης (29/7) καθώς έφερε βαρύτατα τραύματα στο κεφάλι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σύζυγος του συνεχίζει να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ σε σοβαρή κατάσταση.

Θυμίζουμε ότι ο άνδρας φέρεται σύμφωνα με πληροφορίες να πυροβόλησε τη γυναίκα του και στη συνέχεια να αυτοπυροβολήθηκε.

Πηγή: Flashnews.gr

Σπαραγμός στα Χανιά: Νεκρές μάνα και κόρη σε τροχαίο

Εκτός από την τραγωδία στην Χαλκιδική με θύματα δύο αδελφές, ανάλογη τραγωδία είχαμε και στη Κρήτη με νεκρές μητέρα και κόρη!

Το τελευταίο αντίο είπαν το πρωί του Σαββάτου συγγενείς και φίλοι σε μητέρα και κόρη που έχασαν τόσο άδικα τη ζωή τους το απόγευμα της Πέμπτης στο τροχαίο που σημειώθηκε στην Εθνική Οδό, στα Μεγάλα Χωράφια.

Η 60χρονη Ιωάννα και η 29χρονη κόρη της Μαρία οδηγήθηκαν στην τελευταία τους κατοικία ενώ ο σύζυγος και πατέρας δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή καθώς είναι στην Εντατική του Νοσοκομείου Χανίων.

Συντετριμμένοι είναι οι εκπαιδευτικοί από την απώλεια της νεαρής κοπέλας με το σύλλογο εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Χανίων , την Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αποκορώνου και τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων να εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους για τον άδικο χαμό της συναδέλφου τους.

Φρικτό τροχαίο στη Μύκονο: Νεκρή 18χρονη που έπεσε με το αυτοκίνητο στο γκρεμό

Μια 18χρονη Ιταλίδα τουρίστρια σκοτώθηκε στα Χουλάκια της Μύκονου σε τροχαίο ατύχημα όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε έπεσε στον γκρεμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες μια παρέα αλλοδαπών κοριτσιών επισκέφθηκε το «νησί των ανέμων» για να κάνει ονειρεμένες διακοπές το φετινό καλοκαίρι, οι οποίες όμως μετατράπηκαν σε εφιάλτη τα ξημερώματα της Πέμπτης λίγο μετά τη βραδινή τους διασκέδαση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, τα ξημερώματα της Πέμπτης στη Μύκονο, επί της επαρχιακής οδού Αγίου Στεφάνου-Φαναρίου, δύο Ι.Χ.Ε αυτοκίνητα τα οποία κινούνταν προς την ίδια κατεύθυνση με επιβαίνοντες συνολικά οκτώ αλλοδαπές γυναίκες, εξετράπησαν της πορείας τους διαδοχικά και κατέπεσαν στο γκρεμό. Τα δύο οχήματα έπεσαν από μεγάλο ύψος σε βραχώδες παραλιακό σημείο.

Αποτέλεσμα του σοβαρού ατυχήματος ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός μιας 18χρονης και ο ελαφρύς τραυματισμός των υπολοίπων επιβαινόντων σε αυτά. Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε άμεσα στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου όπου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Οι υπόλοιπες τουρίστριες δεν αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας.

Μια τραγωδία αντίστοιχη με εκείνη στην Κύπρο και θύμα μια 19χρονη κοπέλα.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share