Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αγριο ξύλο μεταξύ Ρομά στο Δικαστικό Μέγαρο Βέροιας (video)

Απίστευτες εικόνες!

29 Ιουλίου 2020 14:39
Αγριο ξύλο μεταξύ Ρομά στο Δικαστικό Μέγαρο Βέροιας (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε «ρινγκ» μετατράπηκε το πρωί το δικαστικό μέγαρο της Βέροιας, όταν δύο πολυμελείς οικογένειες Ρομά πιάστηκαν στα χέρια, ενώ τουλάχιστον δύο εκ των συμπλεκόμενων μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της πόλης για την παροχή των πρώτων βοηθειών. Η αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγές και αυτή τη στιγμή εξετάζονται σε αστυνομικό τμήμα.

Μάλιστα οι Ρομά δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλούν σε δήμοσιο χώρο, όπως έκαναν και όταν προπηλάκισαν αστυνομικούς σε γλέντι επειδή δέχθηκαν παρατήρηση!

Όπως έγινε μέχρι στιγμής γνωστό, οι δύο οικογένειες βρέθηκαν στα δικαστήρια της πόλης ενόψει της εκδίκασης υπόθεσης αστικής φύσεως που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το επεισόδιο διαδραματίστηκε λίγο πριν από τις 10 το πρωί, όταν αρχικά προκλήθηκε λεκτική αντιπαράθεση μεταξύ των δύο πλευρών που φαίνεται πως είναι διάδικοι. Καθώς η μία κουβέντα έφερε την άλλη, η κατάσταση ξέφυγε με αποτέλεσμα να ακολουθήσει βίαια συμπλοκή, κατά την οποία -κατά τις ίδιες μαρτυρίες- χρησιμοποιήθηκαν καδρόνια και άλλα αντικείμενα.

Στο σημείο κατέφθασαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, με την επέμβαση των οποίων το επεισόδιο έληξε.

Βέροια: Πριόνισαν κολώνες της ΔΕΗ για να κόψουν το ρεύμα στους πρόσφυγες! (Video)

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση για τους άγνωστους που επιχείρησαν να κόψουν το ρεύμα στους πρόσφυγες στην Βέροια! Το αποτέλεσμα της πράξης ήταν να πριονίσουν τις κολώνες της ΔΕΗ για να πετύχουν τον σκοπό τους!

Όπως διαπίστωσαν διερχόμενοι μια κολώνα του δικτύου της ΔΕΗ ήταν πριονισμένη και κομμένη με τα καλώδια επάνω στο δρόμο. Λίγα μέτρα πιο μακριά βρέθηκαν άλλες δυο κολώνες της ΔΕΗ πριονισμένες, αλλά οι δράστες δεν είχαν προλάβει να ολοκληρώσουν το έργο τους και να τις ρίξουν.

Απίστευτο: Έκρυβε 12 κιλά χασίς από τη φυτεία του στο ψυγείο!

Στο σημείο έσπευσαν συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ όπως και αστυνομία για τη διαπίστωση του γεγονότος και την επιβολή τυχόν περιοριστικών μέτρων!

Δείτε το βίντεο εδώ στο Athensmagazine.gr:

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share