Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στο Βόλο: 54χρονος πέθανε από αυτοπυροβολισμό

Σοκ στην τοπική κοινωνία

28 Ιουλίου 2020 17:45
Τραγωδία στο Βόλο: 54χρονος πέθανε από αυτοπυροβολισμό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια ανείπωτη τραγωδία συνέβη στο Βόλο, με έναν 54χρονο να πεθαίνει αυτό αυτοπυροβολισμό, χωρίς μάλιστα να έχουν γίνει προς το παρόν γνωστοί οι λόγοι, που τον οδήγησαν στην αυτοχειρία.

Ο ίδιος ήταν εγκεφαλικά νεκρός ήταν από το πρωί της Τρίτης (28/7), στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Βόλου, ο 54χρονος αγρότης που αυτοπυροβολήθηκε στον κρόταφο με περίστροφο το βράδυ της Δευτέρας στη Ν. Αγχίαλο, ενώ νωρίτερα μες στη μέρα έγινε ένα σοκαριστικό τροχαίο στην Εθνική οδό.

Όπως αναφέρει το magnesianews.gr, ο αγρότης, για άγνωστο λόγο, αποπειράθηκε να θέσει τέλος στη ζωή του στρέφοντας το περίστροφο στον κρόταφο και πυροβολώντας.

Ο 54χρονος εντοπίστηκε από τους γονείς του και άμεσα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου η κατάστασή του ήταν πολύ κρίσιμη εξαρχής

Άγνωστοι παραμένουν μέχρι στιγμής οι λόγοι που οδήγησαν τον άνδρα σε αυτή την πράξη και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν άφησε σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους που προέβη στο απονενοημένο διάβημά του.

Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού, που ερευνά την κατοχή του πιστολιού από τον 54χρονο.

Θρήνος: 35χρονος πέθανε από ανακοπή καρδιάς

Το θρήνο προκαλεί ο θάνατος 35χρονου από ανακοπή καρδιάς, με το περιστατικό να λαμβάνει τόπο στην παραλία της Χιλαιδούς της Εύβοιας.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του Evima.gr ο θάνατος ήταν ακαριαίος και παρότι στο σημείο βρέθηκε γιατρός και δόθηκαν αμέσως οι πρώτες βοήθειες με απινιδωτή δυστυχώς ο νεαρός άνδρας έφυγε από τη ζωή, ενώ σε ένα άλλο τραγικό περιστατικό, ένας 59χρονος λουόμενος τραυματίστηκε από ταχύπλοο.

Πηγή: Evima.gr

Σοκ στην Εύβοια: Νεκρός 65χρονος από ανατροπή τρακτέρ

Σοκ επικρατεί στην Εύβοια, αφού ένας 65χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός από ανατροπή τρακτέρ, το οποίο και οδηγούσε.

Στο τόπο του δυστυχήματος, στο Καλαμούδι Ροδιών, βρίσκεται η αστυνομία, η πυροσβεστική και ο Δήμαρχος Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας, Γιώργος Τσαπουρνιώτης, ενώ λίγη ώρα νωρίτερα είχε βρεθεί πτώμα στον Κορινθιακό Κόλπο.

Πηγή: Evima.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share